Trupa Allover a lansat videoclipul unei piese incluse pe albumul de debut

Trupa Allover a lansat videoclipul unei piese incluse pe albumul de debut

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană Allover a lansat un nou videoclip la piesa The Ballad Of A Raven, melodie inclusă pe albumul de debut al trupei.

„Here’s a surprise for ya. Acum doi ani, cântam in Escape Underground Hub în deschidere la Implant pentru Refuz. Am găsit filmările astea în arhivă, şi Tudor Fira a încropit un video cool“, spun membrii trupei în descrierea acestui videoclip.

Inițial, concertul de lansare al albumului de debut al trupei timișorene alcătuite din Cătălina Ciortea (chitară bass, backing vocals), Luca Dragu (lead vocals, chitară), David Mihai Popa – DMP (baterie), Bogdan Potra (clape) şi Adam Suma (chitară) ar fi trebuit să se desfășoare în luna aprilie a acestui an în clubul Capcana din Timișoara.


O a doua lansare „oficială“ a acestui disc ar fi trebuit să se desfășoare la mijlocul lunii octombrie la Faber, dar pandemia și-a spus din nou cuvântul făcând și ca acest eveniment să fie anulat.

Debutul formației Allover s-a petrecut în luna aprilie a anului trecut la Timișoara. Trupa a devenit cunoscută sub numele de All Friends Band, cu mai mulți ani în urmă, și a participat la evenimente importante din ţară. Anul trecut, ca urmare a unor modificări de componență și stil, precum și a unui proces de maturizare, trupa a devenit Allover, iar albumul de debut conține 11 piese.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.