Un bătrân din Timiș a murit carbonizat după ce casa în care...

Un bătrân din Timiș a murit carbonizat după ce casa în care locuia a luat foc FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-799507477">

Descoperire macabră făcută de pompierii care au fost chemați să stingă un incendiu izbucnit la o casă din localitatea timișeană Beba Veche. După stingerea focului, aceștia au descoperit trupul carbonizat al unui bărbat.

„Astăzi, la ora 16:22, am fost solicitați să intervenim pentru lichidarea unui incendiu la o casă în localitatea Beba Veche. La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și 10 pompieri din cadrul Stației de Pompieri Sânnicolau Mare. La sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la întreaga locuință, pe o suprafață de aproximativ 70 mp. S-a acționat defensiv pentru limitarea și stingerea incendiului, pompierii reușind să extragă o butelie din interior.
În urma cercetărilor efectuate de echipa de căutare-salvare, în interiorul locuinței incendiate a fost identificată o victimă decedată (bărbat, aproximativ 90 ani)”, a transmis ISU Timiș.

În continuare, se lucrează pentru identificarea cauzei producerii incendiului.

Sursa foto: ISU Timiș

1 COMENTARIU

  1. foarte bine. macar nu a fost coronavirusul, nu-i asa? oare care sunt circumstantele care au dat foc casei? sa fie vreo legatura cu masurile guvernului? OARE?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.