Un șofer beat s-a dus cu mașina la Poliție ca să anunțe...

Un șofer beat s-a dus cu mașina la Poliție ca să anunțe un accident produs cu o zi înainte

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat s-a dus cu mașina la Poliție ca să anunțe un accident produs cu o zi înainte. Polițiștii au simțit mirosul de alcool și au decis să-l testeze pe șofer. Acum, pe lângă problemele cauzate de accident, bărbatul trebuie să dea socoteală și într-un dosar penal.

Potrivit IPJ Sibiu, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din localitatea Benești, s-a dus la Postul de Poliție Alțâna ca să declare că a lovit un stâlp de electricitate cu o zi înainte.


El le-a spus polițiștilor că în urma accidentului nu au fost decât pagube materiale.

În timpul discuțiilor, agenții au simțit că bărbatul mirosea a alcool, așa că l-au testat și au aflat că acesta era beat criță.

„Întrucât bărbatul a condus un autovehicul până la postul de poliție și emana un miros puternic de alcool, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele șoferului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, au anunțat polițiștii.

Acum o lună, tot în Sibiu, un șofer beat a sunat la 112 pentru a se autodenunța. După ce a constatat că poliția întârzie, bărbatul băut a condus până la Biroul Rutier din cadrul IPJ Sibiu.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.