Un timișean fără permis, prins beat la volan. Sute de sancțiuni date...

Un timișean fără permis, prins beat la volan. Sute de sancțiuni date de polițiștii de la Rutieră în weekend

0
DISTRIBUIȚI

Tupeu sau inconștiență? Un bărbat în vârstă de 37 de ani, oprit duminică de polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Sânnicolau Mare pentru un control de rutină, s-a dovedit a fi sub influența băuturilor alcoolice.


În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1.17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie. Pe numele  conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și pentru conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

În zilele de week-end, poliţiştii rutieri din Timiș au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând peste 300 de sancțiuni contravenționale șoferilor indisciplinați. Au fost reţinute 17 permise de conducere.

Foto: Arhivă / Gabriel Brezeanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.