Un traficant de migranți a înjunghiat un afgan care nu a vrut...

Un traficant de migranți a înjunghiat un afgan care nu a vrut să treacă Crișul înot

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1135199179">

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au deschis un dosar penal pentru trafic de migranți și tentativă de omor după ce o călăuză ar fi înjunghiat cu un cuțit un cetățean din Afaganistan care nu a vrut să treacă râul Criș Negru înot.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, inculpatul a fost reținut și ulterior arestat pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru trafic de migranți și tentativă de omor.

Conform procurorilor, în 11 noiembrie, inculpatul a călăuzit 35 de persoane de cetățenie afgană, suspecte în cauză, introducându-le fraudulos pe teritoriul României din Serbia.

Ulterior, în 13 noiembrie, inculpatul și cei 35 de migranți au mers pe jos dinspre localitatea Ant, județul Bihor, spre localitatea Zerind, județul Arad, în scopul de a trece fraudulos frontiera.

„În momentul în care au ajuns pe un teren viran în apropierea satului Ant, comuna Avram Iancu, județul Bihor, pe fondul unui conflict spontan cu o persoană vătămată, cauzat de faptul că aceasta din urmă nu a fost dispusă să treacă înot râul Crișul Negru, i-a aplicat o lovitură de cuțit în zona spatelui, cauzându-i o plagă înjunghiată în zona hemopneumotorace dreapta posterior, leziune care necesită pentru vindecare un număr de 25 – 30 de zile de îngrijiri medicale”, se arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.