Utilaje în valoare de două milioane de lei, confiscate de la o...

Utilaje în valoare de două milioane de lei, confiscate de la o firmă bănuită că efectua activități miniere fără licență

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1651050081">

Polițiștii din Arad au confiscat 15 utilaje, în valoare de aproximativ 2 milioane de lei, de la o firmă care este bănuită că efectua activități miniere fără licență în localitatea Lipova.

Potrivit unui comunicat al IGPR, polițiștii din Arad, împreună cu reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Resurse Minerale, Garda Națională de Mediu și ai Agenției Naționale Apele Române, au făcut cinci percheziții, într-un dosar penal de efectuare de activități miniere fără permis sau licență, în localitatea Lipova.

Din cercetări a reieșit că o societate comercială ar fi făcut operațiuni de exploatare minieră, în perimetrul unei cariere și într-o balastieră, situate în orașul Lipova, fără să dețină permis sau licență în acest sens.

În urma perchezițiilor făcute la locuința administratorului și la sediul și punctele de lucru ale firmei, au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor, 15 utilaje de extracție și prelucrare a agregatelor minerale, în valoare de aproximativ 2.000.000 de lei.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor SAS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.