Veşti şi mai rele de la Ripensia: întreg staff-ul tehnic şi majoritatea...

Veşti şi mai rele de la Ripensia: întreg staff-ul tehnic şi majoritatea jucătorilor au contactat noul coronavirus

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Sebastian Tataru / MEDIAFAX FOTO

Iniţial şase persoane din club au fost confirmate pozitiv după deplasarea de la Chiajna. Rezultatele testării efectuate ieri de întreg lotul Ripensiei a adus însă veşti şi mai proaste. Încă 13 jucătoria au Covid, dar şi întreg staff-ul tehnic al roş-galbenilor! Toţi aceşti componenţi ai clubului au intrat prin urmare în izolare.

Ripensia şi-a amânat deja jocul cu Mioveni, dar situaţia epidemiologică ar mai putea aduce o reprogramare suplimentară.


Dacă ieri clubul anunţase şase infectări, antrenorul cu portarii şi goalkeeperii din lot fiind printre cei afectaţi, adică cei care semnalaseră simptome. Rezultatele testării efectuate ieri a adus concluzii mai rele. Astfel, numărul jucătorilor cu noul coronavirus a crescut la 19. Doar trei rezultate au fost negative, în timp ce alţi patru fotbalişti nu au mai fost testaţi (aici fiind şi Alex Popovici) deoarece au avut deja virusul. Mai mult, Cosmin Petruescu şi stafful său sunt de asemenea în carantină, fiind la rândul lor afectaţi.

Vestea bună e că toți cei care au fost primit verdicte pozitive în cursul zilei de ieri se simt bine. „S-a început ancheta epidemiologică, iar toți cei care au fost testați pozitiv pentru COVID-19 au intrat în izolare. Clubul nostru va veni cu noi informații pe această temă, imediat ce va fi cazul anunțării unor actualizări privind situația epidemiologică din lot”, se mai arată în comunicatul Ripensiei.

Clubul va mai efectua săptămâna viitoare o testare, în urma căreia se speră ca numărul „pozitivilor” să scadă. S-a dovedit încă o dată cât de periculoase sunt deplasările lungi în pandemie. ASU Politehnica fiind la rândul ei afectată grav după ce jucase în deplasare la Miercurea Ciuc. Iar cazuri asemănătoare sunt în întregul eşalon secund.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.