Woodie pregătește discul de debut și „se bate“ pentru titlul de cel...

Woodie pregătește discul de debut și „se bate“ pentru titlul de cel mai bun MC din România

0
DISTRIBUIȚI

MC Woodie, o figură cunoscută pe scena de hip-hop și drum and bass din Timișoara și nu numai, va participa la cea de-a doua ediție a concursului de battle MC din România numit re:VERS, fiind printre primii opt admiși pentru acest eveniment. Membru al echipei Jawbreaker Crew, care organizează o serie de evenimente dedicate drum and bass-ului, și unul din inițiatorii mișcării MCs United, care își propune să coaguleze scena hip – hop din Timișoara, Woodie e de părere că acest concurs reprezintă o mare provocare.

„În acest an voi participa la concursul de battle MC, Red Bull re:VERS, ediția a II a, fiind printre primii opt deja admiși pentru marea finală. E o mare onoare și satisfacție pentru mine să iau parte la un proiect de un asemenea nivel, alaturi de cei mai buni MCi de freestyle din Romania. Bineînțeles, va fi și cea mai mare provocare a mea de până acum și va fi momentul când voi pune in aplicare toată experiența acumulată în competițiile anterioare.


Mai sunt opt locuri disponibile și pentru a le ocupa se organizează o preselecție online. În juriu vor fi AFO de la Subcarpati și CCSE, organizator OFC Romania; DOC de la CTC și Ramona Dumitrescu, VJ la Virgin Radio, iar gazda și arbitru de ring este nimeni altul decât Deliric de la CTC. Marea finală va fi transmisă live pe YouTube și Facebook în data de 19 noiembrie“, a spus artistul.

Pe numele său adevărat Dragoș Pădureanu, Woodie s-a născut în Craiova și și-a început activitatea în data de 2 mai 2012 în urma participării la primul concurs de beatbox din România, eveniment ce s-a desfășurat la Iași. De-a lungul anilor, timișoreanul care a absolvit Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor (FEAA) a fost prezent ca invitat la diferite evenimente din țară, printre acestea numărându-se Electric Castle, BMC Fest, Revolution Festival sau Magnetic Rooftop. Începând cu sfârșitul lunii noiembrie 2018 și până în 28 ianuarie 2019, Woodie a reprezentat țara noastră în cadrul unui eveniment inedit desfășurat în capitala Emiratelor Arabe Unite sub numele de Sheikh Zayed Heritage Festival, care are loc pe parcursul a două luni, în capitala EAU.

Alături de activitatea sa în cadrul proiectului MCs United, Woodie pregătește și un material de debut. „Între timp se lucrează la următoarele materiale MCs United, dintre care un cypher făcut «la distanță» cu MC-i din toată țara, care va avea și câțiva invitați speciali de calibru. Acesta va apărea până la sfârșitul anului. În paralel, lucrez și la materialul meu de debut care va fi lansat treptat , însă nu am o dată exactă”, a mai spus Woodie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.