Zece cazuri de COVID 19 la pușcăria adolescenților de la Buziaș. Ce...

Zece cazuri de COVID 19 la pușcăria adolescenților de la Buziaș. Ce măsuri s-au luat

1
DISTRIBUIȚI

Focar de coronavirus la Centrul Educativ Buziaș unde sunt  deținuți adolescenți care au comis fapte penale.


”Zece persoane custodiate de Centrul Educativ Buziaș au fost confirmate pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Persoanele internate se aflau cazate în același pavilion de deținere și nu au desfășurat activități în comun cu efectivele altor pavilioane de cazare. Conform metodologiei interne, acestea au fost transferate la Penitenciarul-Spital București-Jilava, în vederea aplicării conduitei terapeutice optime. Starea de sănătate a persoanelor confirmate pozitiv nu ridică dificultăți”, se arată în comunicatul de presă al celor de la centrul educativ.

Administrația locului de deținere a informat Direcția de Sănătate Publică Timiș și a implementat măsurile de intervenție stabilite la nivel de sistem – dezinfectare spații, intensificare triaj epidemiologic cadre și persoane internate, intensificare monitorizare medicală persoane internate. DSP Timiș face anchetă epidemiologică la centrul din Buziaș.

1 COMENTARIU

  1. „cazuri” „fara dificultati”, deci practic poarta materialul genetic inert al virusului. Practic, nu sunt bolnavi. Penibil. Penibil. De ne-am feri si de coruptie la fel…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.