20 de sirieni și irakieni, prinși când încercau să iasă ilegal din...

20 de sirieni și irakieni, prinși când încercau să iasă ilegal din România. Ce metode au încercat

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de frontieră din sectorul Nădlac au reușit identificarea, în ultimele 24 de ore, 20 de migranți care încercau să treacă ilegal granița în Ungaria. Azi noapte, în jurul orei 22.30, la aproximativ 50 de metri faţă de linia de frontieră cu statul vecin, au fost descoperite optsprezece persoane care se îndreptau pe jos, spre teritoriul Ungariei.


Polițiștii de frontieră au stabilit că sunt cetățeni din Irak, adulţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 32 de ani.

Tot azi noapte, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat la ieşirea din ţară, un cetăţean român, în vârstă de 29 ani, conducând o autoutilitară înmatriculată în România, marca Mercedes Benz, model Sprinter. Şoferul transporta role de aţă şi chibrituri pe ruta România – Austria.

În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea controlului amănunțit al mijlocului de transport. Astfel, în interiorul autoutilitarei au fost descoperite, ascunse în compartimentul marfă, două persoane – un bărbat şi o femeie din Siria, în vârstă de 20, respectiv 24 de ani.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat  pentru cetățenii străini, și de trafic de migranți pentru şoferul român,  urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.