5 tipuri diferite de portofele pentru bărbați

5 tipuri diferite de portofele pentru bărbați

0
DISTRIBUIȚI

Să recunoaștem – atunci când scoateți portofelul pentru a achita nota, nu doriți să vă bâlbâiți printr-un portofelul care este fie învechit sau complet rupt, într-un restaurant de 5 stele.

Când căutați un portofel, numărul de modele disponibile pe piață poate deveni rapid copleșitor, la prima vedere. Portofelele au multe forme, dimensiuni, materiale și tipuri de utilizare diferite – este important să cunoașteți toate variantele, înainte de a lua o decizie.

Ultimul lucru pe care îl doriți este fie un portofel care se destramă după doar un an de utilizare sau chiar mai rău, unul care este incredibil de incomod sau pur și simplu nu este practic pentru utilizarea de zi cu zi.

Iată câteva dintre lucrurile pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a cumpăra un portofel, într-un rezumat al tuturor diferitelor tipuri de portofele care sunt orientate către bărbații:

Tipuri de portofel de bărbați

Portofel clasic bifold

Această structură standard a portofelelor este probabil la fel de veche ca portofelul în sine. Cu designul său simplu, puteți accesa cu ușurință cardurile și banii cu o simplă ridicare a clapetei. Dintre toate tipurile de portofele, designul clasic bifold este unul dintre cele mai populare.

Cel mai important avantaj pentru un portofel bifold este că acesta este printre cele mai subțiri dintre modele. Prin urmare, dacă doriți să vă puteți așeza confortabil fără a simți că stați pe o cărămidă, în timp ce aveți în continuare toate cardurile, numerarul și chitanțele în ordine – un portofel bifold este extrem de versatil și confortabil. În plus, pur și simplu arată bine.

Portofel triplu

La fel ca portofelul bifold de mai sus, trifoldul este un design clasic, care este, de asemenea, foarte favorizat de bărbați.


Ceea ce diferențiază cu adevărat un portofel de bărbați triplu este numărul de compartimente. Prin urmare, dacă aveți tendința de a purta mai multe cărți de vizită decât o persoană obișnuită – un triplu va fi o alegere excelentă. Cu toate acestea, amintiți-vă că supraîncărcarea triplului dvs. îl va face să se umfle și poate fi inconfortabil atunci când stați jos, pentru perioade mai lungi de timp. Prin urmare, este important să curățați în mod regulat un portofel triplu.

Portofel subțire hibrid

În timp ce multe modele de portofele există de ani de zile, noile portofele subțiri încep să se impună pe piață. Aceste portofele sunt favorizate de bărbați datorită designului mult mai simplu. De exemplu, un portofel Radix prezintă un corp din policarbonat care este fixat pe loc de o bandă din silicon și este extrem de compact. Acest lucru este minunat pentru bărbații care doresc să-și păstreze toate articolele într-o carcasă securizată, într-o formă cu adevărat plată. Depozitarea numerarului în aceste portofele poate fi o problemă pentru unii bărbați.

Clemă de bani

Portofelul clasic cu cleme pentru bani este unul dintre cele mai bune portofele pentru bărbații care preferă stilul de viață minimalist și doresc cea simplă variantă, atunci când vine vorba de cantitatea de lucruri pe care le poartă. În plus, ajută cu siguranță că au existat niște invenții destul de interesante care au apărut pe Kickstarter. De asemenea, dacă portofelul dvs. începe să joace un rol secundar în opțiuni de plată precum Apple sau Google Pay, atunci ar putea fi momentul să reduceți dimensiunea portofelului pe care îl purtați.

Clemă cu buzunare (adică portofel frontal)

Bazându-se pe designul clemei de bani de mai sus este o clemă de bani hibridă cu buzunare – acest design este cunoscut și ca pur și simplu un portofel de buzunar frontal. Deși este încă puțin mai subțire decât un portofel clasic bifold, această clemă pentru bani este concepută pentru a fi plasată fie în buzunarul din față, fie în spate și are câteva compartimente atât pentru carduri, cât și pentru numerar. Cel mai mare avantaj al acestui design, față de clema de bani mai simplă, se va reduce la utilizarea zilnică. Cele câteva compartimente ale acestuia vă vor împiedica să vă amestecați numerarul și cardurile, atunci când efectuați o plată rapidă.