Acțiune de tip mafiot în Dumbrăvița. Geamuri găurite de proiectile în miez...

Acțiune de tip mafiot în Dumbrăvița. Geamuri găurite de proiectile în miez de noapte FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-106729071">

Proprietarii unei case de pe strada Conac din Dumbrăvița s-au trezit că două geamuri din lateralul clădirii în care și-au amenajat sediul firmei sunt găurite, iar în interiorul geamului termopan au găsit un proiectil căzut.

Clădirea în care se află sediul firmei este poziționată la stradă, iar cea în care locuiește familia în spate, astfel că incidentul petrecut peste noapte a fost sesizat abia astăzi, la amiază. Proprietarii suspectează că geamurile găurite ar putea fi „opera” unui vecin cu care se află în conflict de mai mult timp.

„Mi-a dărmat gardul de la casă, mi l-a mutat la noi în curte. Am făcut plângeri nenumărate la poliție, la procuratură, dar nimic. Am auzit ca și cum s-ar împiedica ceva înfundat. Am oprit sonorul la televizor și iar am auzit ceva, dar am crezut că poate e pisica. Când am venit pe la 12 la sediul firmei, să decorăm de sărbători, și atunci am văzut găurile în geamuri. Noi acolo avem biroul”, a povestit proprietara clădirii.

Aceasta a sunat la 112, iar la fața locului a venit poliția, care a deschis o anchetă pentru a determina cu exactitate despre ce tip de proiectil este vorba și cine ar putea fi autorul faptei. Oamenii legii au mai găsit în afara casei, lângă unul dintre geamurile găurite, un alt proiectil asemănător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.