Adolescent răpit, sechestrat și bătut. Mai mulți suspecți, reținuți de polițiști

Adolescent răpit, sechestrat și bătut. Mai mulți suspecți, reținuți de polițiști

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1060575050">

Un adolescent de 17 ani a fost răpit de o cunoștință, sechestrat într-o casă din orașul Hunedoara și bătut, după care i s-a furat telefonul. Cinci indivizi implicați au fost reținuți.

Conform Poliției Hunedoara, adolescentul de 17 ani a mers la Poliție în 2 decembrie și a reclamat că, în 27 noiembrie seara, în timp ce plimba cu doi prieteni în zona Grădinii Zoologice din orașul Hunedoara, lângă ei a oprit o mașină condusă de o femeie.

Din autoturism a coborât un bărbat de 34 de ani, cunoştinţă a tânărului, care l-a lovit peste față și l-a urcat în autoturism, fără voia lui, după care l-a dus într-un apartament, unde a continuat să-l lovească şi i-a furat un telefon mobil în valoare de 1.000 de lei, pentru că i-ar fi sustras anumite bunuri cu o seară în urmă, când a fost la el acasă.

După câteva ore, adolescentul a scăpat promițându-i agresorului că îi va plăti 500 de lei bărbatului.

Adolescentul a suferit mai multe leziuni corporale, conform Poliției.

Poliţiştii au reușit să reţină, pentru 24 de ore, cinci indivizi cu vârste cuprinse între 16 si 34 de ani, din municipiul Hunedoara, cercetați pentru lipsire de libertate în mod ilegal, tâlhărie calificată și lovire sau alte violențe, în calitate de autori sau complici.

Joi, cele cinci persoane sunt prezentate cu propunere de arestare preventivă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.