Alin Nica despre Alin Popoviciu și Călin Roman: „Sunt excluși definitiv din...

Alin Nica despre Alin Popoviciu și Călin Roman: „Sunt excluși definitiv din PNL”

0
DISTRIBUIȚI

lansare candidati pnl timis 2016 3 alin popoviciuCălin Roman și Alin Popoviciu, doi consilieri județeni care la ultima ședință a CJT au fost trimiși la balcon, au fost excluși definitiv din rândurile partidului. Dezvăluirea a fost făcută marți seara de președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, la emisiunea PRESSALERT LIVE.

Șeful CJ Timiș a explicat că apariția celor doi excluși la balconul sălii de consiliu a fost doar o coincidență impusă de regulile de distanțare și de… alfabet. „A fost doar o chestiune de alfabet, au fost așezați consilierii județeni în sală în ordine alfabetică”, a spus Nica.

Întrebat dacă se va putea baza pe voturile lor până când vor părăsi Consiliul Județean Timiș, Alin Nica a răspuns: „Mă bazez pe faptul că fiecare consilier județean va face ce este bine pentru județ și că va respecta fiecare votul dat de alegători.


În ceea ce îi privește pe cei doi foști colegi, lucrurile sunt clare și am parcurs toate etapele procedurale interne privind excluderea celor doi. Săptămâna trecută am avut ultima etapă, întâlnirea Colegiului Director Județean, în care s-a votat cu majoritate clară validarea Biroului Politic Județean luată în urmă cu câteva săptămâni. Din 144 de membrii s-au abținut și au votat împotrivă aproximativ zece persoane”.

Alin Popoviciu și Călin Roman sunt excluși din PNL, dar ei mai au căile de atac statutare, la Curtea de Onoare și Arbitraj de la București sau, dacă nu li se dă dreptate, pot ataca decizia în instanță. Așadar, aceștia vor mai participa o perioadă la ședințele Consiliului Județean Timiș.

„Noi această acțiune de primenire în interiorul PNL am luat-o știind că ne va afecta în Consiliul Județean puterea pe care o avem, forța politică pe care o avem acolo, dar considerăm că este un lucru necesar, indiferent ce costuri politice am avea, trebuie să facem ceea ce se cuvine, ceea ce așteaptă oamenii de la noi”, a precizat Alin Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.