Alin Popoviciu: „Disperarea după putere a lui Dănuț Groza și a cățelușului...

Alin Popoviciu: „Disperarea după putere a lui Dănuț Groza și a cățelușului lui, Alin Nica, i-au făcut să primească nu doar o palmă de la timișeni, ci chiar un șut în dos”

5
DISTRIBUIȚI

La fel ca și fostul său partener de la șefia PNL Timiș, nici Alin Popoviciu nu iartă noua conducere după rezultatul alegerilor parlamentare de duminică.

„După eșecul de la alegerile parlamentare, este pentru prima dată de după revoluție când filiala Timiș a PNL este sub media pe țară. Asta arată că Alin Nica, împreună cu Dănuț Groza, au reușit să distrugă ceea ce nu a reușit să facă PSD în 30 de ani, și anume o organizație etalon a Partidului Național Liberal, organizația PNL Timiș să ajungă dintr-un model al partidului, o organizație de mâna a treia, bătându-și joc de miile de membri ai PNL Timiș care au muncit în acest partid. Disperarea după putere a lui Dănuț Groza, primarul de Sânnicolau Mare, și a cățelușului lui, Alin Nica, i-au făcut să primească nu doar o palmă de la locuitorii județului Timiș, ci chiar un șut în dos, prin care să înțeleagă că Partidul Național Liberal Timiș nu este nici jucăria lui Groza și nici a lui Nica, fie el chiar vremelnic un președinte de Consiliu Județean”, a spus Alin Popoviciu pentru PRESSALERT.ro.

„S-a dovedit încă o dată că electoratul e mult mai deștept decât noi politicienii și nu poate fi mințit, punând pe lista de parlamentare pupincuriști (Chira Claudiu) și parveniți care nu au realizat nimic în viața lor, iar singurele lor realizări sunt afaceri dubioase cu bani publici (clanul Dinulescu – Șandru)”, a completat consilierul județean exclus din PNL Timiș de actuala conducere.

Fostul secretar general al filialei îl acuză pe președintele interimar că și-a îndreptat atenția asupra unor false probleme și că a contribuit la căderea semnificativă a punctelor procentuale obținute de PNL în Timiș.


„Este dureros să vezi că după două luni și jumătate de la alegerile locale, Alin Nica, în loc să se ocupe de a forma o majoritate în Consiliul Local Timișoara și Consiliul Județean Timiș, singura lui preocupare a fost cum să mă dea pe mine și pe Călin Roman afară. Așa cum patru ani de zile nu au făcut altceva decât să ponegrească această organizație și să ceară demisia domnului Nicolae Robu, a mea ca secretar general și a întregii echipe care a scos un scor de peste 35% la alegerile locale, iar domnul Robu, după alegerile locale, și-a dat demisia de onoare, a doua oară, așa cum a făcut-o și în 2016 după parlamentare, când organizația a fost pe locul 6 în țară, același gest aștept să-l facă și cei doi, urmând ca în cel mai scurt timp să ne pregătim pentru alegeri interne în PNL Timiș și să reclădim ceea ce ei au stricat într-un timp așa de scurt”, a mai spus Alin Popoviciu.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.