Amalia Gaiță a lansat un videoclip live pentru Wolves, o piesă menită...

Amalia Gaiță a lansat un videoclip live pentru Wolves, o piesă menită să țină de cald

0
DISTRIBUIȚI

Amalia Gaiță a lansat o variant live a piesei „Wolves“, melodia inclusă pe albumul de debut al artistei timișorence, cu ocazia împlinirii a trei ani de existență a acestui material discografic ce a fost lansat în data de 13 decembrie 2017 cu un concert desfășurat în Reflektor Venue.

„Melting Sun, albumul nostru drag, împlinește trei ani. M-am gândit să îi sărbătorim cu Wolves, piesa cu care încheiam de obicei concertele, piesa de luat acasă, ca pe un suvenir, să țină de cald“, spune artista care în ultima zi a lunii octombrie a împlinit 29 de ani. Albumul de debut semnat Amalia Gaiță aduce la un loc 11 teme și tot atâtea stări, pornind de la piese energice, ca „Rudy Laughs”, până la calmul „Moon starter” sau „Return to you”.

Solista îmbină cu succes pasiunea pentru fotografie cu cea pentru muzică şi a devenit cunoscută melomanilor datorită colaborării sale cu pianistul Teo Milea. Anul trecut, Amalia Gaiță a susținut un mini – recital la Teatrul Național din Timișoara, cu ocazia galei aniversare a zece ani de existență Pressalert.ro.


iar printre evenimentele importante la care a cântat în ultimii ani se numără Open Air Blues Festival Brezoi, Weinfest Mediaș, Jazz TM, Deva Jazz Festival sau Flight Festival Timișoara. Alături de ea se află Adrian Șchiopu – tobe, Mihai Moldoveanu – chitară bas și Vlad Cotruș – chitară.

„Mediul online ne-a stat la dispoziție și am încercat în felul nostru să îl exploatăm cum am știut mai bine, ca să menținem puntea de legătură cu prietenii muzicii noastre, oamenii care ne urmăresc. Ne-am filmat cântând câteva bucăți din piesele noastre. Surprizele au fost reinterpretările după Why does my heart feel so bad (Moby) și Low (Lenny Kravitz), noi cântând coveruri rar. Însă a fost o provocare faină și creativă, cred că publicul a rezonat și a uitat preț de câteva minute de perioada tulbure pe care o trăim. Exercițiul ăsta ne-a scos și pe noi din zona de confort. Visez să scoatem un nou album și îmi doresc mult să se întâmple cât mai curând“, spune Amalia Gaiță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.