Apariție surpriză în sala de judecată la dosarul sechestrării din clubul Champions....

Apariție surpriză în sala de judecată la dosarul sechestrării din clubul Champions. Ce a făcut interlopul Boncu când a plecat din instanță

1
DISTRIBUIȚI

Apariție surpriză la termenul de astăzi din dosarul sechestrării de la clubul de jocuri de noroc Champions din Timișoara – partea vătămată a fost pentru prima dată în sala de judecată. Când a început procesul de la Tribunalul Timiș, Dragoș Badea era arestat în dosarul spargerii casei fiului lui Bădălău și a fost audiat prin videoconferință, ”îngropându-l” pe Lucian Boncu și ceilalți inculpați cu declarațiile sale. Partea vătămată a venit în sală sub protecția jandarmilor și a plecat la fel.

Prima martoră audiată a fost o angajată a unui casino din Timișoara care a povesti că Badea a fost de două ori pe tura sa și a câștigat sume mari de bani ”dar nu era nimic neobișnuit. Am mai plătit astfel de sume cel puțin de două ori. După vreo săptămână în dosarul unde sunt persoanele care au interdicție să intre am văzut fotografia acestuia. De obicei sunt puși sub interdicție cei care fac scandal, lovesc aparatele.


Domnul nu a făcut așa ceva pe turele mele. Nu știu de ce a apărut acolo. Firma care asigură paza este SPI a domnului Stepanescu”. Întrebată de Badea dacă a fost premiată când a câștigat, martora a recunoscut, dar nu a confirmat că Gabriel Stoian a fost de față, chiar dacă victima a susținut că ”mi-a ieșit un tablou de dame de 10.000 lei. Stoian m-a bătut pe spate și mi-a spus că a avut dreptate când a zis că o să-mi iasă”.

Cel de-al doilea martor audiat a fost omul de afaceri Pascu Minda, care a recunoscut că este prieten cu Lucian Boncu și ceilalți inculpați din dosar. ”Adi mi-a cerut numărul de telefon al lui Boncu și i-am trimis mesaj cu numărul acestuia. Asta a fost toată… De la știri am aflat ce s-a întâmplat acolo”. La finalul procesului, Lucian Boncu și Paul Ștefan au plecat pentru că au rămas ceilalți inculpați pentru a se judeca verifica măsurilor preventive, cei doi neavând nicio interdicție în acest dosar. Interlopul Boncu a ieșit nervos, înjurând ”f..tu-ți morții mamii tale de gunoi”. Apărătorii celorlalți inculpați au cerut instanței să nu le mai prelungească din nou controlul judiciar deoarece a trecut mai bine de an de zile și că procesul se prelugește pentru că ”majoritatea martorilor au rol decorativ pentru a impresiona instanța”. Nici prezența în sală a trupelor speciale de intervenție ale Jandarmeriei nu a fost pe placul avocaților care au comentat că ”sunt aduși pentru impresie artistică”. ”Doi coinculpați, unul dintre ei fiind considerat până să se dea clasare pe grup organizat (Lucian Boncu, n.a.), nu au niciun fel de interdicție, în timp ce ceilalți stau tot sub control judiciar. Unde mai este echitatea?”, s-a întrebat unul dintre avocați. Instanța a rămas în pronunțare pe cererile DIICOT de prelungire a controlului judiciar.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.