ASU Politehnica a făcut prima achiziţie a iernii. Un fundaş timişorean cu...

ASU Politehnica a făcut prima achiziţie a iernii. Un fundaş timişorean cu multe sezoane la ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica a făcut înainte de sărbători prima achiziţie a iernii. Alb-violeţii l-au înregimentat pe fundaşul central Cristian Bocşan, fost component al lui ACS Poli care în ultimele două sezoane a jucat la CSC Ghiroda, în Liga a III-a. El a semnat acum pe o perioadă de un an şi jumătate cu „echipa suporterilor”.

Bocşan va implini 26 ani in ianuarie 2021 şi se poate spune că a făcut carieră la… ACS Poli (2012-19).


Grupare pentru care a adunat peste 40 de selecţii pe prima scenă. După ce fosta divizionară A a retrogradat, stoperul s-a indreptat spre o zonă mai sigură financiar, evoluând la Ghiroda in C in ultimii doi ani. Bocşan intră şi in grupul jucătorilor care bifează toate cele trei timişorene din primele trei ligi, alături de Drăghici, Staicu, Bădăuţă şi M. Contra. El a mai evoluat timp de şase luni in B şi la Ripensia (retur 2018).

„Pentru mine e o oportunitate să arăt că nu degeaba am jucat la un nivel superior. E clar un pas înainte în cariera mea şi sper să fie de bun augur. Am şi fost coleg cu mai mulţi jucători aflaţi acum la Politehnica şi acest aspect a contat pentru mine. Desigur, prima dată luptăm pentru a accesa play-off-ul, apoi vrem să ne batem pentru a obţine promovarea, să ajungem acolo unde ne e locul. Apreciez suporterii pentru modul în care au fost alături de echipă şi în această perioadă grea. Pe această cale le urez tuturor sărbători fericite!”, a spus Cristian Bocşan.

ASU Poli s-a despărţit de B. Vasile in această iarnă şi probabil vor mai urma şi alte plecări, dar sunt aşteptat şi nume noi in ianuarie la capitolul achiziţii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.