ASU Politehnica a anunţat prima plecare a iernii

ASU Politehnica a anunţat prima plecare a iernii

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leczki Jozsi

ASU Politehnica a oficializat prima plecare de la nivelul lotului din această iarnă. Mijlocaşul Bogdan Vasile şi-a încheiat conturile cu alb-violeţii deşi mai avea contract până în vară.

Vasile (25 ani) sosise la Timişoara în urmă cu aproape doi ani.


În ultima perioadă mijlocaşul central de profil defensiv a avut apariţii mai rare sau de o durată mai scurtă pe teren. A totalizat 36 de meciuri la ASU Poli în Liga 2, dar în această ediţie a petrecut doar 213 minute pe gazon. Antrenorul Dan Alexa a subliniat că jucătorul a fost cel care a dorit să plece: „A fost dorinţa lui să reziliem, e un jucător pe care eu l-am apreciat”.

Bogdan Vasile a fost apreciat la club şi pentru conduita sa iar la final mijlocaşul nu s-a dezminţit, transmiţând un mesaj colegilor şi suporterilor. „A fost o perioada foarte frumoasă din cariera şi din viaţa mea! Le transmit suporterilor să fie în continuare alături de băieţi, merită, sunt un grup extraordinar şi le doresc să îndeplinească dorinţa unui oraș întreg! Mulţumesc!”, a spus Vasile pentru site-ul oficial al Politehnicii.

La finalul sezonului de toamnă „principalul” Dan Alexa a vorbit despre dorinţa de întărire a echipei cu doi-trei jucători, fapt care va şi aduce alte despărţiri. Alb-violeţii sunt pe locul 5, cu 24 de puncte în pauza de iarnă după 14 meciuri disputate în sezonul de toamnă al Ligii 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.