ASU Politehnica îşi caută suporterul care să o reprezinte în Maldive. Fanul...

ASU Politehnica îşi caută suporterul care să o reprezinte în Maldive. Fanul va concura cu susţinătorii altor echipe într-un reality show

0
DISTRIBUIȚI

Alb-violeţii din teren luptă deocamdată pentru accederea în elită, dar la nivelul suporterilor ASU Politehnica se bate cu „granzii”. Datorită numărului mare de susţinători pe reţelele sociale, echipa bănăţeană a fost invitată să-şi desemneze un reprezentant pentru un reality show de tip Exatlon care se va desfăşura anul viitor într-o locaţie superbă – Insulele Maldive. Gruparea viola organizează un casting pentru a găsi reprezentantul potrivit pentru provocare.

”Microbist de România” e un show care va debuta la TVR 1 din luna martie timp de trei luni. „Emisiunea va urmări aventurile a 10 suporteri români care susțin primele 10 cluburi din țară, în materie de urmăritori pe canalele sociale. Cei care vor ajunge în Insulele Maldive pentru această vacanță deosebită se vor întrece în probe individuale și de echipă, totul pentru titlul de ”Suporterul nr. 1 al României”. Competiția va stimula orgoliul fiecărui participant, acela de a demonstra că echipa pe care o iubește este cea pentru care merită să faci orice.


Chiar și să joci table sub apă sau să faci subwings”, se arată pe sspolitehnica.ro.

Fanii Politehnicii vor avea astfel întreceri contra susţinătorilor lui FCSB, Dinamo sau CFR Cluj. Pentru desemnarea reprezentantului ideal în competiţia suporterilor din Maldive, clubul aşteaptă până pe 2 ianuarie, ora 20.00, câte un clip scurt (10-20 secunde) în care doritorii să explice de ce cred că sunt ei candidaţii ideali. „Căutăm suporteri adevărați, ce au fost mereu lângă echipă, oameni ”cu vorbele la ei”, care să reflecte atitudinea și spiritul clubului nostru. Deoarece probele implică un anumit nivel de pregătire fizică suntem în căutarea unui suporter care poate face față cu brio probelor, purtând cu mândrie tricoul Politehnicii. Căutăm, înainte de toate, un om căruia să nu îi fie frică de apă și de competiție, majoritatea probelor din cadrul concursului se vor petrece în apă sau vor avea legătură cu apa. Să știi să înoți nu e neapărat necesar, însă vrem să te descurci ca peștele în apă!”, se mai arată în anunţ.

Filmulețele pot fi trimise prin mesaj privat pe paginile de Facebook sau Instagram ale clubului, sau pe WhatsApp la numărul +40724 654 387. Clipurile vor fi postate iar voturile suporterilor vor desemna cele 5 propuneri pe care le va face ASU Poli producătorilor show-ului. În urma unui casting ei îl vor desemna pe cei care vor pleca la începutul lui februarie în Maldive. Mai multe informaţii sunt disponibile AICI. Reprezentantul timişorenilor va avea parte de 12 zile de filmare în Maldive. În cazul în care va câștiga concursul va mai filma 3 zile în Dubai, la întoarcere, într-un city-break ”de fotbalist”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.