Autoritatea Electorală Permanentă a stabilit distribuția mandatelor în Timiș. Vezi cine sunt...

Autoritatea Electorală Permanentă a stabilit distribuția mandatelor în Timiș. Vezi cine sunt parlamentarii care vor reprezenta județul în Senat și Camera Deputaților

1
DISTRIBUIȚI
<


p>

Autoritatea Electorală a Permanentă (AEP) Timiș a stabilit numărul mandatelor pe care fiecare partid le va avea în Senat și Camera Deputaților, în urma voturilor date de cetățeni și a procesului de redistribuire.

Astfel, filiala cu cei mai mulți parlamentari este PNL Timiș, care o trimite din nou la Senat pe Alina Gorghiu, în timp ce în Camera Deputaților vor merge patru liberali timișeni: Marilen Pirtea, Ben Oni Ardelean, Cosmin Șandru și Claudiu Chira.

Partidul Social Democrat va avea doi senatori – Eugen Dogariu și Sebastian Răducanu -, respectiv doi deputați – Sorin Grindeanu și Alfred Simonis – în următoarea legislatură.

Alianța USR PLUS va avea un reprezentant din Timiș în Senat, Raoul Trifan, și trei reprezentanți în Camera Deputaților: Cătălin Drulă, Daniel Liviu Toda, Nicu Fălcoi.

În afară de „cele trei mari”, doar un singur alt partid a mai prins un loc de Timiș în Camera Deputaților: Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), care va fi reprezentată de Ciprian Titi Stoica, un timișorean plecat de mai mulți ani în Anglia, angajat la gara din Londra care a venit special acasă pentru a fi parlamentar.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari Ciprian Titi Stoica și AUR! Ne bazam pe voi ca veti fii incisivi cu hoții din vechea cloacă politică, inclusiv cu puii semidocti din USR. Și securiști…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.