SCM Timişoara a pierdut meciul cu Piteştiul după un final strâns

SCM Timişoara a pierdut meciul cu Piteştiul după un final strâns

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Baschet SCM Timişoara – paginal oficială / Facebook

Baschetbaliştii de la SCM Timişoara au fost depăşiţi în primul joc al turneului sibian, al doilea pentru ei în acest sezon „pandemic” al Ligii Naţionale. A fost 78-73 pentru BCM U FC Argeş Piteşti, la capătul unui „duel-carusel” în ceea ce priveşte revenirile pe tabelă.

Primul sfert a fost unul antrenant, cu 35 de puncte şi o echipă argeşeană aflată uşor pe plus: 24-21.


BCMU a părut apoi că se desprinde decisiv în duelul alb-violet în sfertul 2, acontat cu 22-7 după un început foarte slab al „leilor”. În a treia pătrime a întâlnirii însă bănăţenii au recuperat mult din ecart, astfel ultimele zece minute ale partidei s-au reluat de la scorul 57-62. Ultimul minut al partidei s-a scurs foarte greu. Piteştiul a avut un avantaj destul de fragil, de trei puncte, ulterior patru. Dar timişorenii nu au reuşit să se apropie mai mult pe tabelă. Când mai erau şase secunde, Mijajlovic a ratat şansele SCM-ului, ratând ambele libere, a doua a fost considerată o irosire intenţionată pentru a încerca măcar coşul egalării şi oficialii au acordat mingea Piteştiului. Ex-bănăţeanul Jeremic a fost faultat apoi şi a stabilit scorul final.

Nikola Jevtovic a fost cel mai bun marcator al partidei, cu 22 de puncte pentru BCMU Piteşti. De partea cealaltă, principalii realizatori ai „Leilor din Banat” au fost, în ordine: Nikola Gajic 14 puncte, Mijajlovic 12, Lazar 10, Stalworth IV 9, Komatina 9, Olah 6, Dragoste 6, Mirkovic 4 şi Mocriţchi 3.

Mâine, „leii” dispută jocul cu gazda CSU Sibiu, duel programat de la ora 19.30 (DigiSport). Elevii lui Dragan Petricevic au două victorii şi două înfrângeri în ediţia 2020-21 a Ligii Naţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.