Bucuria Crăciunului, la Iulius Town. Mii de cadouri pentru clienți, în valoare...

Bucuria Crăciunului, la Iulius Town. Mii de cadouri pentru clienți, în valoare de 15.000 de euro

0
DISTRIBUIȚI

2020 a fost un an diferit pentru toată lumea, motiv pentru care vrem ca finalul lui să fie unul de poveste. Bucuria Crăciunului rămâne aceeași, indiferent de circumstanțe și distanțe! Așa că #impartecuceidedeparte, deoarece în acest an cadourile ne apropie mai mult decât oricând. Astfel, dacă te-ai transformat în ajutorul lui Moș Crăciun și ai pornit în căutarea celor mai inspirate daruri pentru cei dragi, poți fi surprins chiar tu cu un cadou. Iulius Town ți-a pregătit premii în valoare totală de 15.000 de euro!

Sărbătorile de iarnă înseamnă generozitate și timp petrecut împreună cu cei dragi, dar bucuria de a dărui și surpriza unui cadou sunt și ele două elemente cheie ale Crăciunului. La Iulius Town vei avea parte de amândouă, pentru că cele mai harnice ajutoare ale Moșului vor fi premiate. Astfel, în perioada 4 – 23 decembrie 2020, dacă faci cumpărături de minimum 300 de lei, din magazinele din Iulius Town, în aceeași zi, vei fi premiat instant.


Tot ce trebuie să faci este să înregistrezi bonurile la Centrul de Premiere, situat în zona Centrului Informațional. De luni până vineri, primele 200 de persoane și în weekend, primele 250, care se înregistrează în sistemul electronic vor primi, în funcție de norocul lor, vouchere de cumpărături cu valori cuprinse între 30 și 100 de lei, cecuri cadou de 50 de lei, rimeluri de la Pupa, măști pentru copii sau băuturi răcoritoare. Voucherele pot fi transformate în încălțăminte confortabilă și în trend de la Musette, în ținute fashion de la Next, în accesorii de la Hoco sau în cărți și decorațiuni de la Cărturești. Însă surprizele nu se termină aici, iar în zilele de 11, 18 și 23 decembrie 2020, după ora 15:00, 10 clienți care au făcut cumpărături de minimum 300 lei din magazinele Iulius Town în perioada campaniei, vor câștiga vouchere la Bijuteria Stil în valoare de 485 de lei. Valoarea totală a premiilor se ridică la 15.000 de euro!

Cumpărăturile sunt însă și mai plăcute în cadrul de poveste instalat în Iulius Town, și chiar dacă shoppingul online este mai confortabil, nu despre confort este cadoul perfect, ci depre emoția alegerii lui și despre satisfacția de a-l simți exact așa cum o va face cel care îl primește. Pe lângă asta, ursuleții de pluș, elefantul și girafele aduc împreună fantezia circului și magia Crăciunului, globurile strălucitoare dau viață bradului, iar luminițele sclipitoare completează atmosfera de sărbătoare. Și Moș Crăciun pregătește surprize pentru cei mici.

„Caută cadourile perfecte în Iulius Town, iar noi avem grijă ca bucuria Crăciunului să rămână aceeași și anul acesta!”, au transmis reprezentanții Iulius Town.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.