Bunătatea nu este în carantină. Caravana Lions Timişoara Bastion ajută familii şi...

Bunătatea nu este în carantină. Caravana Lions Timişoara Bastion ajută familii şi în pandemie

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-923829960">

Caravana de Crăciun a Clubului Lions Timișoara Bastion este de șase ani un adevărat cadou şi unul din puţinele momente de zâmbete şi bucurii pentru mai mulți copii defavorizați din județul Timiș.

În 2020, chiar dacă pandemia de Covid19 nu le mai permite să interacţioneze cu beneficiarii şi nici să ne deplaseze în grup mare, totuși cei de la Lions Timișoara Bastion vor parcurge cei 468 de km pentru a aduce bucurie în sufletele a 60 de copii din 17 familii fără posibilități materiale. Fiecare dintre acești micuți va primi un sac plin cu cadouri: rechizite, hăinuțe, obiecte de igienă, fructe, sucuri, jucării și multe dulciuri. În plus, pentru fiecare familie vor fi pregătite pachete conținând alimente și produse de primă necesitate, ambalate cu grijă în cutii cadou.

Scopul caravanei, aflată la a șasea ediție, este de a ajunge acolo unde este cea mai mare nevoie, la copiii din județul Timiș aflați în situații limită, cu triste poveşti de viață. Caravana este organizată în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, iar toți copiii și familiile acestora sunt sub atenta supraveghere a acestei instituții.

Campania își dorește sa fie alături de acești copii nu numai prin dulciuri și jucării ci și prin mâncare, produse de igienă și nu în ultimul rând haine groase, ghiozdane, rechizite. Mulți dintre acești copii abandonează școala pentru că nu au rechizite și haine adecvate sezonului rece. Unul dintre obiectivele caravanei este de a preîntâmpina abandonul școlar din aceste cauze. Anul acesta, mai mult ca oricând, din cauza dificultăţilor financiare generate de situaţia pandemică, clubul simte nevoia crescândă de ajutor a acestor micuţi.

Anul acesta, prin contribuția generoasă a angajaților din cadrul companiei Continental, a ONG-ului GRASP Copenhaga şi a membrilor clubului, va exista spiritul Crăciunului și certitudinea că de sărbători aceşti copii şi familiile lor nu au fost uitați nici în acest an dificil.

„La fel ca în ultimii cinci ani, eu şi colegii mei pornim din nou în caravană. Chiar dacă acest an a fost unul atipic pentru toată lumea, iată că totuşi bunătatea din oameni nu a dispărut şi reuşim încă o dată să aducem zâmbete pe chipurile unor copii care nu au primit probabil niciodată asemenea cadouri. Pentru noi este important să reuşim să îi convingem să nu abandoneze şcoala şi, drept urmare, cinci dintre copiii identificaţi anul trecut au încă din luna mai laptop-uri şi abonamente la internet cumpărate de noi cu sprijinul sponsorilor noştri, sperând ca în anul următor să creştem numărul beneficiarilor. Cei ce citesc aceste rânduri sunt invitaţi să doneze şi îi asigurăm că banii lor ajung unde este cea mai mare nevoie de ei. Puteţi să ne urmăriţi activităţile şi să ne contactaţi dacă vreţi să ajutaţi cu orice pe contul nostrul de Facebook. Donaţiile în bani se pot face securizat aici: http://lionsbastion.ro/donatie.html“, a declarat Răzvan Jurca, președintele Clubului Lions Timișoara Bastion.

Cei care doresc să sprijine această inițiativă și să afle mai multe pot accesa site-ul http://lionsbastion.ro/caravana/

Nu ultimul rând, aici puteți vedea un scurt clip despre ce înseamnă Caravana Lions Timișoara Bastion  https://www.youtube.com/watch?v=I111mIiB_jU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.