Călin Dobra acuză rivalii politici că inventează posturi pentru a plăti datorii...

Călin Dobra acuză rivalii politici că inventează posturi pentru a plăti datorii de partid

1
DISTRIBUIȚI

Sportivii legitimați la CSM Lugoj nu și-au mai primit salariile, a scris fostul lider al CJ Timiș pe pagina sa de Facebook. Călin Dobra, care a activat în trecut în cadrul aceleiași structuri, susține că sportivilor li se spune că „nu sunt bani, că trăim vremuri grele…”, dar că în organigrama clubului apar posturi pentru „camarila de partid”.

„Ce constat acum cu surprindere?! Că în ședința Consiliului Local Lugoj s-a votat modificarea organigramei clubului sportiv, în care a apărut, din neant, un post de inspector debutant.


Pesemne vreo datorie din campania electorală, ce trebuie achitată cu prioritate. Sunt convins că are o doză „consistentă” de meritocrație, cum, de altfel, se întâmplă cam peste tot unde e galben. Cine a cotizat, trebuie recompensat! Cine a lins papuci, trebuie încălțat!”, a răbufnit, Dobra, pe Facebook.

Social-democratul mai susține că interesant este că, acum, persoana căreia îi este fabricat locul nu se încadrează pentru postul de director al clubului pe care se lăuda înainte de alegeri că îl va ocupa, „așa că trebuie să se mulțumească, pe hârtie, cu un post de inspector debutant. Bun și acela!”

„La ce asistăm? La noi manevre ale liberalilor, a căror aroganță și perversitate câștigă meciul prostiei”, a mai transmis Călin Dobra.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.