Când nu sting incendii, pompierii ajută oameni sărmani. Cei de la ISU...

Când nu sting incendii, pompierii ajută oameni sărmani. Cei de la ISU Timiș au luminat Crăciunul unei familii din Fibiș

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-329065537">

Crăciunul este despre a dărui și a fi plini de compasiune. Astfel că pompierii din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara au fost ajutoarele lui Moș Crăciun pentru o familie cu cinci copii din Fibiș.

Cei 5 copii sunt crescuți doar de tată și trec printr-o perioadă dificilă, iar pompierii au hotărât să le facă Crăciunul mai frumos și să aducă bucurii în căsuța sărăcăcioasă.

Din puținul lor, pompierii au donat bani cu care au reușit să cumpere mai multe lucruri, printre care o mașină de lemne, o ladă frigorifică, un frigider, o masă cu scaune, vase pentru bucătărie, un aspirator, diverse aparate de gătit, produse alimentare, încălțăminte, dulciuri și jucării pentru copii și altele.

„Sperăm că acest gest mic a adus bucuria și siguranța în această familie și va fi un exemplu bun de urmat și de alte persoane”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

Sursa foto: Foto Lau

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.