Cătălin Drulă: De multe ori blocajele nu sunt pe șantiere, ci la...

Cătălin Drulă: De multe ori blocajele nu sunt pe șantiere, ci la Ministerul Transporturilor

0
DISTRIBUIȚI

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, susține că de multe ori blocajele apărute în investițiile în infrastructură nu sunt înregistrate pe șantiere, ci la nivelul Ministerului Transporturilor.

„Îmi doresc să fac acele acțiuni, prin care să mă asigur că lucrurile se întâmplă cât mai bine în minister și așa mai departe.


De multe ori, blocajele nu sunt pe șantier, sunt în clădirea aceasta în care mă aflu acum, în Palatul CFR, unde sunt toate companiile și Ministerul Transporturilor”, a declarat, la RFI, Cătălin Drulă, care la alegerile din 6 decembrie a fost ales deputat din partea USR PLUS Timiș.

Acesta a precizat că nu intenționează să „stea toată ziua” pe șantiere.

„Evident că nimic nu poate înlocui o experiență la fața locului. Eu sunt și pasionat de infrastructură, deci din când în când o să fiu acolo pur și simplu, pentru că vreau să văd un pic lucrările, să stau de vorbă cu oamenii și să am un contact vizual, să ne uităm pe o planșă, dar nu asta intenționez, să stau toată ziua, cum se spune, pe șantiere. A fost o chestiune supralicitată de miniștrii Transporturilor, după părerea mea. Îmi doresc să vorbească mai mult rezultatele decât pozele de PR pentru mandatul meu”, a mai spus Drulă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.