Cătălin Iapă, reacție după acuzațiile PSD legate de împărțirea banilor: ”Încă o...

Cătălin Iapă, reacție după acuzațiile PSD legate de împărțirea banilor: ”Încă o dată demonstrează că mint și mint cu nerușinare”

1
DISTRIBUIȚI
Secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării, Cătălin Iapă, a reacționat, vineri după amiaza, printr-o postare pe Facebook la anunțul președintelui PSD, Marcel Ciolacu, că le va face plângere celor din guvern care au semnat hotărârea prin care s-au alocat bani prin rectificare de buget.
”Am participat joi la ședința de Guvern, fiind împuternicit de domnul ministru să semnez actele normative promovate. (…) Acuzația lui Marcel Ciolacu la adresa miniștrilor care au semnat Hotărârea de Guvern nr. 1100/17.12.2020 (inclusiv a mea, semnând pentru ministru) este că s-ar fi dat bani doar primăriilor PNL.


Prin această Hotărâre de Guvern s-au alocat bani pentru a asigura plățile necesare până la finalul anului pentru 2204 primării și pentru asigurarea salariilor angajaților de la direcțiile sociale, aferente lunii noiembrie, pentru 35 de Consilii Județene. Citind acuzația am verificat și cele 2204 Primării și 35 de Consilii Județene au primari și președinți de la absolut toate partidele, inclusiv PSD. Și chiar mulți primari și președinți CJ de la PSD. De exemplu, CJ Bacău a primit peste 8 milioane de lei, CJ Bistrița-Năsăud a primit peste 3,6 milioane lei, CJ Buzău a primit peste 4,5 milioane de lei, CJ Călărași, CJ Dâmbovița și altele”, a scris Iapă.
Liberalul s-a declarat mându că a semnat documentul pentru că s-au alocat bani inclusiv Timișoarei” cu primar USR-PLUS și nu PNL acum”, care ”va primi bani pentru cheltuieli foarte urgente și în acest fel se va evita ca orașul să rămână fără căldură”. Iapă a declarat că ”încă o dată, cei de la PSD demonstrează că mint și mint cu nerușinare. Acuză cu argumente total false crezând că lumea nu stă să verifice ce spun ei. Le e ușor să vorbească de procese și de plângeri penale chiar și fără motive. Se pare că altceva mai bun de făcut nu le-a rămas acum. Nu vor reuși să anuleze Hotărârea de Guvern, dar dacă reușesc chiar să o și întârzie, rezultatul va fi că vor rămâne fără salariile încasate la timp câteva mii de oameni de la direcțiile de asistență socială din țară, iar câteva sute de primării vor risca să intre în incapacitate de plată”.

1 COMENTARIU

  1. trebuie o groapa comuna pentru toti membrii tuturor partidele. si un foc imens, un tocator de carne si gunoi, etc. astia chiar cred ca scapa nepedepsiti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.