Conducerea Colterm anunță că nu vor fi probleme cu furnizarea căldurii până...

Conducerea Colterm anunță că nu vor fi probleme cu furnizarea căldurii până după anul nou. Ce condiție trebuie să îndeplinească Primăria Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

Situația de la Colterm și asigurarea furnizării de apă caldă și căldură a clienților din Timișoara a fost prima temă discutată, astăzi, în cadrul Colegiului Prefectural Timiș.


Directorul de producție, Mihai Golu, a declarat că în  fiecare zi sosește o garnitură cu cărbune de la Complexul Energetic Oltenia și au fost semnate și alte contracte cu furnizori de cărbune care urmează să înceapă să livreze combustibil. ”Am semnat cu E-ON un contract până în 10-15 ianuarie pentru furnizarea de gaz metan. Putem asigura 100% furnizarea de căldură în municipiul Timișoara”, a declarat Golu. Acesta a susținut că ”până în primăvară nu vom avea probleme”.

Directorul economic al Colterm, Călin Silaș, a susținut că soluția de salvare este asigurarea unei părți din banii pentru plata gazului metan din fondul de rezervă al guvernului deoarece E-ON solicită plata în avans. ”În măsura în care primăria reușește să asigure sumele pentru plata gazului, nu vor fi probleme”, a susținut Silaș.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.