Contre în Consiliul Județean Timiș pe tema închirierii spațiilor din Bastion. Nica...

Contre în Consiliul Județean Timiș pe tema închirierii spațiilor din Bastion. Nica vrea mai mult loc pentru activități culturale

0
DISTRIBUIȚI

bastionFostul președinte al CJT și actualul lider al instituției s-au contrazis pe subiectul închirierii spațiilor comerciale din Bastionul Theresia în cadrul ultimei ședințe de plen.

Consilierii județeni social-democrați chiar i-au acuzat pe cei liberali că nu sprijină domeniul HORECA, în plină pandemie.

Fostul președinte al CJ Timiș, Călin Dobra, a fost nemulțumit pentru că, la propunerea PNL și USR PLUS, uneia dintre firmele care își desfășoară activitatea într-un spațiu aflat în Bastion, i-a fost prelungit contractul cu doar un an, în condițiile în care societatea respectivă dorea o prelungire de trei ani.

Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, a explicat că, în 2023, dorește ca spațiile Bastionului să fie redate culturii și că una-două cafenele sau restaurante sunt suficiente în zonă.


La rândul său, Călin Dobra l-a contrazis pe succesorul său.
„Eu consider că atâta timp cât această societate a avut un contract cu Consiliul Județean și și-a onorat obligațiile față de Consiliul Județean, mi se pare normal să venim în sprijinul activității economice ținând cont că 2020 a fost un an foarte greu. 2021 nu se arată un an extraordinar și noi aprobăm doar pe 2021 fără să acordăm posibilitatea acestei societăți să se redreseze, să aibă un sprijin așa cum este și normal”, a spus Dobra.

Un alt argument adus de liberali în favoarea prelungirii contractului cu un an, în loc de trei, a fost acela că, în 2023, tarifele pentru închirierea spațiilor din Bastion trebuie să respecte prețul de la momentul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.