Cristian Cazacu și formația Dincolo de Ziduri au lansat o variantă aparte...

Cristian Cazacu și formația Dincolo de Ziduri au lansat o variantă aparte a unei colinde tradiționale

0
DISTRIBUIȚI

Cristian Cazacu și formația Dincolo de Ziduri și-au unit creativitatea muzicală, originalitatea de expresie și trăirile lăuntrice pentru a da glas tradiționalei colinde „O, ce veste minunată” într-un mod aparte, prin cele trei strofe consacrate și dincolo de acestea, păstrând însă esența, profunzimea și caracterul peren al mesajului sărbătorii Crăciunului.

La intersecția dintre versuri, muzică și imagine artiștii așează din nou ieslea, al cărei rol primordial hrănitor este de acum destinat nouă tuturor, trupul hristic iată luând forma euharistică cu rol de comuniune și bună-vestire. Într-o lume a incertitudinii și tumultului mediatic demoralizator, proiectul artiștilor timișoreni se dorește a fi, într-adevăr, „o veste minunată.”

Fiind prieten cu aceștia de mai bine de zece ani, Cristian Cazacu (43 ani), a colaborat cu mai tinerii săi amici muzicieni din trupa „DDZ” în proiecte muzicale la nivel național, „O, ce veste minunată” fiind doar una dintre piesele muzicale cântate împreună.


De acum, doritorii de muzică bună se pot bucura de noul videoclip semnat Cristian Cazacu și Dincolo de Ziduri.

Formația timișoreană Dincolo de Ziduri a lansat în luna septembrie a acestui an un nou videoclip la piesa „Hai Sus“, melodie care a câștigat primul loc în cadrul Bega Music Festival 2019. În cursul acestui an, formația a mai lansat un single acompaniat de un videoclip la piesa „Lux Vincit“, iar printre aparițiile lor recente în fața publicului s-au numărat recitalurile susținute în cadrul ediției 2020 a concursului Bega Music Festival și un concert umanitar desfășurat la Vineri 15, unde membrii trupei au cântat în campania umanitară „Împreună pentru Anda“, inițiată pentru sprijinirea Andei Takacs, soția fostului solist al trupei Implant Pentru Refuz (Ovidiu Takacs „Bulbuc“). Formația Dincolo de Ziduri a luat naștere în 2009, când membrii trupei și-au propus să creeze și altfel de muzică, una pentru suflet, nu doar pentru divertisment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.