Cristian Moș despre reprezentanții USR PLUS în noul guvern: „Am ajuns aici...

Cristian Moș despre reprezentanții USR PLUS în noul guvern: „Am ajuns aici pentru că oamenii cu care am plecat la drum sunt de departe cei mai competenți și cei mai dedicați pe care i-am cunoscut în politica din România”

0
DISTRIBUIȚI

Liderul USR PLUS Timiș a vorbit despre Comitetul Politic Uniunea Salvați România – USR în care au fost validate numele viitorilor miniștri pe care alianța îi propune în noul Guvern al României.

„Uneori mi se pare ireal când mă uit în spate… de unde am plecat și unde am ajuns. Dacă mă întreba cineva acum patru ani dacă mi se păreau realizabile toate astea, răspunsul meu era ferm: „Da!”. De unde atâta siguranță? Pentru că oamenii cu care am plecat la drum sunt de departe cei mai competenți și cei mai dedicați oameni pe care i-am cunoscut în politica din România. Și pentru că nu am intrat în politică ca să ne fie greu sau ușor, ci pentru ne dorim cu adevărat o schimbare în țara asta – iar acum, datorită vouă, avem ocazia să o facem”, a precizat Moș.

Iată cum îi descrie președintele USR Timiș pe viitorii miniștri:

➡️ Pe Cristian Ghinea îl cunosc de la începuturile USR-ului. Împreună, în echipa de extindere, am reușit să creștem USR așa cum ne-am propus. Îmi amintesc de toate zilele în care am făcut planuri și strategii de extindere a partidului – de la Cristi am preluat, împreună cu Vlad Botoș,  coordonarea extinderii la nivel național, atunci când el a plecat la Bruxelles. Astăzi, Cristian Ghinea, este de departe cel mai competent om care poate să preia Ministerul Fondurilor Europene România  – un minister extrem de important pentru dezvoltarea României din următorii ani.

➡️ Cătălin Drulă, viitorul ministru al Transporturilor, este și colegul meu de filială. Cătălin este extrem de pasionat de infrastructură și totodată este un adevărat profesionist în tot ceea ce face. Foarte atent la detalii și foarte hotărât să schimbe în bine drumul (și drumurile) României. Și ca să vă dau puțin din casă, în ultimele zile mulți dintre prietenii mei m-au sunat să mă felicite că România o să aibă, în sfârșit, un ministru competent la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor România; și pe lângă că-i fain și mai e și deputat de Timiș.

➡️ Pe Vlad Voiculescu l-am cunoscut în anul 2016. Imediat după ce ne-am cunoscut am rămas prieteni – poate pentru avem în comun dorința asta arzătoare de a nu lăsa țara pe mâna unor nemernici. Din punctul meu de vedere Vlad este de departe este cel mai bun ministru al Sănătății pe care l-a avut România. Știu că în anul în care a fost ministru a pornit motoarele unor schimbări fundamentale de care sistemul actual de sănătate din România are mare nevoie.


Iar în următorii patru ani sunt convins că o să ducă mai departe misiunea aceasta – cu multă responsabilitate și profesionalism.

➡️  Claudiu Nasui este unul din pilonii echipei USR PLUS. Muncim de la începutul USR în aceeași echipa și mereu i-am apreciat energia și claritatea în gândire. Când vine vorba de soluții trainice pentru antreprenorii din România, Claudiu este omul care o să le găsească. Am mare încredere că ministerul pe care o să-l conducă este pe mâini bune și că efectele deciziilor pe care urmează să le ia în următoarele luni vor ajuta mediul de afaceri din țara noastră să navigheze prin apele tulburi care ne așteaptă după această pandemie.

➡️  Stelian Ion este omul care a luptat timp de patru ani pentru o justiție altfel. În anii ce vin probabil o să reușească să facă ceea ce politicienii vechi nu au reușit să facă în zeci de ani, cât s-au tot perindat pe la guvernare.

➡️  Pe Ciprian Teleman l-am cunoscut abia în Birourile Naționale Reunite USR PLUS, dar am văzut din primele clipe ce putere de muncă are și totodată știu că experiența lui profesională îl ajută să înțeleagă perfect nevoile pe care Cercetarea din România le are. Un domeniu vitregit de către politicieni în ultimii zeci de ani – lucru care deși poate pare că nu ne impactează direct, are mari efecte asupra societății și totodată asupra mediului în are trăim.

➡️  Dan Barna este omul care a reușit să transforme dorința USR PLUS de ajunge la guvernare… în realitate. El este omul care a reușit sa ne mobilizeze în toți acești ani. Uneori și-a asumat misiuni imposibile, pentru că știa că de asta avea nevoie atunci USR-ul; dar a reușit să ne motiveze să continuăm chiar și în cele mai grele momente. A făcut ce face orice lider bun, ne-a ajutat să ne descoperim superputerile și să le folosim cât mai bine, în așa fel încât să creștem în patru ani sănătos și în concordanță cu valorile pentru care am ales să facem pasul spre politică. Sunt sigur că Dan o să facă o treabă excepțională din funcția de vicepremier.

„Oamenii ăștia au cu toții multe lucruri în comun, dar înainte de orice ei își doresc să facă lucrurile total diferit față de guvernările anterioare. Ei vor o Românie fără hoție, fără pile, cunoștințe și relații; caută competența și profesionalismul în orice fac și mai presus de orice sunt extraordinar de pregătiți în domeniile lor de specialitate. Am mare încredere atât în ei cât și în echipele alături de care o să construiască în anii ce vin. Cred că România tocmai a primit o șansă uriașă și abia aștept să începem să simțim beneficiile acestei guvernări. Mă uit în spate și îmi dau seamă că, în urmă cu patru ani, porneam la drum cu acești oameni faini. Un drum greu, care se construiește câștigând încrederea voastră pas cu pas… Probabil de asta acum suntem extrem de conștienți că, în anii ce vin, treaba noastră este să vă demonstrăm că tot ceea ce am promis… facem!”, a mai transmis Cristian Moș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.