Succese pe linie pentru voleibalistele de la CSM Lugoj în al doilea...

Succese pe linie pentru voleibalistele de la CSM Lugoj în al doilea turneu A1 organizat acasă

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

CSM Lugoj a reuşit un turneu perfect în weekend în sala proprie. Voleibalistele de pe Timiş nu au pierdut niciun punct în cele trei partide disputate în turneul VI din ediţia 2020-21 a Diviziei A1 şi totodată al doilea organizat în sala „Ioan Kunst Ghermănescu”.

Joi, în prima zi a turneului lugojencele au trecut cu 3-0 de CS „U” Cluj (25-7, 25-20 şi 25-22 pe seturi).


A doua zi a venit rândul celor de la Medicina Tg. Mureş să fie învinse la scor de „forfait” (-18, -10 şi -11).

În fine, ieri, în ultima zi a turneului 2 lugojean, CSM-ul a fost aproape de încă un 3-0, totuşi, în setul al treilea, adversara Rapid a reuşit să salveze spectaculos situaţia, revenind din dezavantaj când timişencele mai aveau nevoie de un punct câştigător. Gazdele au triumfat însă în cele din urmă cu 3-1 la seturi (25-15, 25-22, 24-26 şi 25-18).

A fost de departe cel mai reuşit turneu al echipei de pe Timiş în acest sezon, CSM Lugoj confirmând un reviriment după un start mai puţin reuşit de campionat, cu doar şase puncte obţinute după precedentele cinci turnee. Bănăţencele au acum 15 puncte iar în 2021 se speră la revenirea la un program normal în Divizia A1, CSM-ul urmând să dispute etapa a 12-a pe terenul Ştiinţei Bacău în 23 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.