Înfrângere dramatică pentru SCM Timișoara la final de an

Înfrângere dramatică pentru SCM Timișoara la final de an

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Baschet SCM Timișoara – pagina oficială / Facebook

SCM Timișoara a fost aproape de o surpriză în ultimul meci din 2020. „Leii din Banat” au dus în overtime jocul cu gazda turneului de campionat de pe Cibin – favorita CSU Sibiu, care s-a impus însă în repriza suplimentară de cinci minute, scor 92-85.

Prima repriză a fost una foarte bună pentru elevii lui Dragan Petricevici, mai ales dacă ţinem cont de consumul de energie avut şi în ziua precedentă, în eşecul de pe final cu Piteştiul. „Leii” au condus atât după primul sfert (19-18), cât şi la capătul celui de-al doilea: 43-35.


Sibienii au revenit totuşi puternic în cel de-al treilea sfert, unul în startul căruia alb-violeţii au pus doar trei puncte pe tabelă. Ultima pătrime clasică s-a reluat de la un avantaj fragil pentru amfitrioni (57-56) şi a fost rândul bănăţenilor să revină în joc – Mijajlovic trimiţând jocul în overtime de la libere (78-78). Tot el a încercat apoi şi un coş decisiv câştigător, dar fără succes.

În repriza suplimentară Gajic a punctat primul de la distanţă, dar apoi Sibiul s-a impus şi a profitat de unele greşeli pentru a se distanţa definitiv. 14-7 a fost scorul „prelungirilor”.

Cu câte 18 puncte fiecare, Isaiah Philmore de la Sibiu, respectiv ex-ardeleanul Mirel Dragoste de la SCM Timișoara, au fost cei mai buni marcatori ai partidei. Au mai pus puncte pe tabelă pentru bănățeni: Mijajlovic 17, Stalworth 15, Gajic 10, Olah 7, Banciu 6, Komatina 6, Lazar 4 și Mirkovic 2.

SCM Timişoara a ajuns la trei eşecuri în cinci partide în noul sezon. Luna ianuarie va aduce multe turnee în Liga Naţională pentru „lei”, după următorul program: Turneul 4 (6-7 ianuarie): la Voluntari – adversare: ABC Athletic Neptun Constanța și CSO Voluntari; Turneul 5 (14-15 ianuarie): la Miercurea Ciuc – adversare: CSM Focșani și CSM VSKC Miercurea Ciuc; Turneul 6 (21-22 ianuarie): la Oradea – adversare: SCMU Craiova și CSM Oradea; Turneul 7 va avea loc apoi în 6 şi 7 februarie la Cluj-Napoca, unde bănăţenii vor da piept cu: CSA Steaua București și U-Banca Transilvania Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.