De la distracție la administrație. Un patron de club din Timișoara, noul...

De la distracție la administrație. Un patron de club din Timișoara, noul administrator public al județului Caraș-Severin: „Am fost ales pentru ceea ce am făcut în ultimii 10 ani“

6
DISTRIBUIȚI

Tinu Vidaicu, coproprietarul clubului Epic din Timișoara (alături de consilierul local Sebastian Răducanu) a anunțat că a devenit administrator public al Consiliului Județean Caraș-Severin.

Acesta a dezvăluit noua funcție odată cu participarea, alături de primarul Reșiței, Ioan Popa, și Romeo Dunca, noul președinte al CJ Caraș-Severin, la semnarea protocolului dintre Timiș și Caraș-Severin, respectiv Timișoara și Reșița.

Tinu Vidaicu a devenit cunoscut în rândul amatorilor de distracție sub numele de DJ Force, după care s-a orientat spre managementul de cluburi. Alături de activitatea sa la Epic, acesta a organizat și o serie de petreceri la Ponton Casa Baraj de la Văliug, în Caraș-Severin.

„Peste câteva zile voi deveni administrator public, încă nu a avut loc învestirea. Motivul pentru care am ajuns în această funcție a fost solicitarea președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin,  Romeo Dunca, și a primarului Reșiței, Ionuț Popa. M-au ales pentru ceea ce am făcut în ultimii zece ani. Ne cunoaștem foarte bine și ne-am petrecut mult timp împreună. Ei sunt extrem de determinați să schimbe Caraș-Severinul și mi-au pus în vedere că este o cale lungă. Trebuiesc schimbate multe lucruri nelalocul lor. Am fost recomandat de rezultatele ce le-am avut cu Epic și pentru implicarea mea în evenimentele de la Ponton Casa Baraj, locuri care au adus mulți turiști străini“, spune Tinu Vidaicu.

Alături de implicarea sa în activitatea binecunoscutului club timișorean, Tinu Vidaicu a activat și-n zona entertainment-ului cu proiectele Mastros Del Ritmo și Dirty Nano (nume cunoscute pentru amatorii de muzică dance) și își dorește să promoveze frumusețile din Caraș-Severin pe plan internațional.

„Voi dezvolta la nicel macro ceea ce am făcut cu Epic și Ponton Casa Baraj.


Mi-am petrecut copilăria în Brebu Nou, Gărâna, Trei Ape… înainte de anii ’90… și am prins cele mai frumoase perioade de turism montan. Sunt multe locuri în zonă care pot fi valorificate din nou prin primele proiecte care mi le-au expus Romeo Dunca și Ionuț Popa. Datoria mea va fi să pun aceste proiecte în practică, să le promovez pe plan național și internațional… să ajungem la o infuzie mare de turiști străini în viitorul apropiat. E un drum lung, dar vrem să ducem la bun sfârșit ceea ce ne-am propus. Putem face ceva memorabil din această zonă cu mult potențial. Cred că am fost ales pentru această funcție și pentru că sunt foarte ambițios… nu mă las pînă nu obțin ceea ce îmi doresc. Îmi doresc să împărtășesc din know how-ul meu pentru a realiza lucruri frumoase în Caraș Severin“, spune Tinu Vidaicu.

Sursa foto: Facebook / Tinu Vidaicu

6 COMENTARII

  1. Imi e scarba, daca un individ care a scandalizat oamenii din apropierea unui rahat de club care a incalcat sistematic legea zgomotelor si a sfidat ani de zile oamenii si autoritatile, e chemat sa i se dea pe mana asa o pozitie. O sa le distruga nervii si alora, dar tot e bine ca pleaca de aici. Imi e scarba.

    • Nu a sfidat autoritățile, era probabil mână în mână cu autoritățile. Asta e așa zisa democrație din România : dictatura sistemului fără rușine!

  2. Cum sa merite un om care a fost administrator al unui club de fite..? Mai ales atunci cand nu a respectat starea de alerta si a adunat suta de persoane in epic, lucru pentru care a fost si amendat clubul. Si a mai avut si tupeul sa afirme ca se purtau mastile, dar au fost amendati angajatii clubului.

    Meritocratie, auzi la ei. Dezamagitor din partea primarului.. doar PCR

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.