Dominic Fritz despre alegerea lui Cosmin Tabără ca viceprimar al Timișoarei: „Îi...

Dominic Fritz despre alegerea lui Cosmin Tabără ca viceprimar al Timișoarei: „Îi pregătim deja biroul în primărie”

3
DISTRIBUIȚI

După ce, în această dimineață, Consiliului Județean Timiș și-a ales vicepreședinții, primarul Dominic Fritz a anunțat că săptămâna viitoare va convoca plenul Consiliului Local pentru a fi desemnat un viceprimar liberal, conform protocolului local de colaborare dintre USR PLUS și PNL.

„Avem majoritatea politică pe care ne-am dorit-o la Timișoara și Timiș! Un pas înainte serios a fost făcut azi: colegul meu Cristian Moș a fost ales vicepreședinte al Consiliului Județean cu voturile USR PLUS și PNL.


Săptămâna viitoare voi convoca o ședință de Consiliu Local pentru alegerea celui de-al doilea viceprimar al Timișoarei, Cosmin Tabără, din partea PNL. Îi pregătim deja biroul în primărie. Acum, cu o formulă completă de executiv și cu o majoritate puternică în Consiliul Local putem să facem mai mult. Mă bucur că vom colabora cu PNL în următorii patru ani și la Timișoara și Timiș, iar alegerea lui Cristian Moș este semnalul că vom face echipă între Primărie și Consiliul Județean. Cooperarea și coordonarea pe proiectele strategice au lipsit în ultimii ani”, a transmis, marți, Dominic Fritz.

Primarul Timișoarei a mai precizat că Moș este cel care a construit USR Timiș, filială cu filială, în mod voluntar, pentru că a avut credința că acest partid nou va ajunge să facă administrație în Timișoara și în Timiș.

„Acest obiectiv a fost atins și acum trebuie să dovedim că suntem cei care avem voința să schimbăm modul în care se fac politica și administrația. Cristi are o energie extraordinară, va fi un om care merge pe teren și va mișca lucrurile în Consiliul Județean. Ziua asta a început bine și am convingerea că se va termina și mai bine. Nu vreau să fiu misterios, dar în curând vom avea și city-manager”, a mai spus Fritz.

3 COMENTARII

  1. Pai nu ai pregatesti tu locul un primaria timisoara ? Ca e primaria lu doamna matha si imparti du posturile cum vrea shula ta …nu uita primaria nu este a ta este a Timisorenilor tu doar slugaresti in ea

    • Gramatica dumneavoastră e atât de convingătoare ! Sunteți liderul Timișorenilor ăstora de e a voastră Timishoara ? Ke faki ? Shukar :)))))

  2. corect astia se cred pe tarlaua familiei alo politicienii lui peste prajit nu uitati sunteti doar niste Slugii in folosul celor ce va-u votat …asa ca mai usor cu batutul in piept ca voi sunteti cineva!!!!
    cum at-i ajums in pozitii asa puteti zbura

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.