Dominic Fritz, mesaj de sărbători către timișoreni: „Timișoara a arătat în 2020...

Dominic Fritz, mesaj de sărbători către timișoreni: „Timișoara a arătat în 2020 că este o comunitate puternică și că suntem generoși și uniți”

0
DISTRIBUIȚI

Noul primar al Timișoarei a transmis un scurt mesaj către cetățenii orașului, în ajun de Crăciun și Anul Nou către timișoreni.

„Dragi timișoreni, Crăciunul este sărbătoarea care-mi place cel mai mult, pentru că ne unește în speranță. Sper că indiferent de distanța față de cei dragi, veți reuși să găsiți bucurie și în sărbătorile de anul acesta, care a fost unul dintre cei mai grei. Mulțumesc acelora dintre voi care și-au sacrificat stilul de viață pentru a rămâne în siguranță voi și ai voștri.


Este important ca și în continuare să reducem contactele fizice la un minim, pentru a învinge acest virus. Mulțumesc celor care s-au mobilizat exemplar pentru a ne ajuta să trecem mai bine prin pandemie, cadrele medicale în spitale, polițiști și casiere, șoferi și profesori, voluntari și suflete bune care sprijină oameni fără posibilități sau refugiați. Timișoara a arătat în 2020 că este o comunitate puternică și că suntem generoși și uniți. În vremuri dificile putem să dăm ce-i mai bun din noi, și acest spirit ne va conduce în anii ce vin spre o viață mai bună. Vă invit ca de acest Crăciun să vă gândiți un moment la cei care și-au sacrificat viața în urmă cu 31 de ani aici, la Timișoara. Sunt onorat că astăzi pot să vă adresez acest mesaj pentru că mi-ați acordat șansa să vă servesc ca primar. Vă asigur că muncim zi de zi pentru orașul nostru și că rezultatele se vor vedea, poate nu atât de repede pe cât le așteptăm, dar vor fi solide și indistructibile. Vă doresc un Crăciun fericit și binecuvântat, și un An Nou cu multe împliniri”, a transmis Dominic Fritz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.