Topul Firmelor, realizat de CCIAT, în direct pe PRESSALERT.ro VIDEO

Topul Firmelor, realizat de CCIAT, în direct pe PRESSALERT.ro VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Topul Firmelor din Județul Timiș pentru anul 2019 este transmis în această seară, cu începere de la ora 19.00, pe postul regional de televiziune Europa Nova, pe pagina de Facebook a CCIA Timiș și pe principalele platforme online și pagini de facebook ale publicațiilor partenere la acest eveniment.

Organizată de 27 de ani de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, „Gala Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș” a devenit un eveniment de referință în vestul țării.

Ceremonia de premiere va fi deschisă de Florica Chiriță, președinte executiv al camerei de comerț, mai multe oficialități vor rosti mesaje de salut iar evenimentul va fi însoțit de muzică.


În deschidere, artiștii lirici ai operei timișorene Vasile Bădescu, Cosmin Borlovan și Marius Zaharia, acompaniați la pian de Angela Balici vor oferi un moment muzical iar Maria-Lorena Sitariu, care, la doar 11 ani, are un palmares impresionant de premii internaționale iar anul acesta participarea la DanceStar Qualifications Online i-a adus calificarea în Liga A a Profesioniștilor și un merituos loc între primii 15 dansatori din lume, va oferi un inedit moment de balet. Închiderea galei va fi marcată de un tablou simbolic, cel al păsării Phoenix care renaște din propria cenușă, interpretat de dansatorii clubului de dans Magnum Team: Denis Matei, Iana Iovănaș și Alexandru Boariu, în coregrafia lui Raul Avram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.