Avertismentul consilierului PNL Dan Diaconu – facilitățile la plata taxelor pentru industria...

Avertismentul consilierului PNL Dan Diaconu – facilitățile la plata taxelor pentru industria Horeca din Timișoara, în pericol

0
DISTRIBUIȚI

Fostul viceprimar Dan Diaconu, acum consilier local, a atras atenția, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, asupra faptului că facilitățile pe care consilierii locali le-au votat pentru proprietarii din industra Horeca au o „dată de expirare”.

Știți știrile alea cu o facilitate aprobată care nu s-a aplicat niciodată? Friendly reminder: Cam în acest pericol ne aflăm noi acum, într-o situație în care cei mai afectați de pandemie să nu poată beneficia de facilitățile cuvenite.


O hotărâre de consiliu local, pentru a avea efect și mai ales pentru ca cineva să o cunoască și să beneficieze de ea trebuie publicată. În 18.11 s-a publicat și avizat proiectul cu privire la facilitățile la plata impozitului pentru proprietarii sau utilizatorii clãdirilor care au fost obligați, potrivit legii, sã își întrerupã total activitatea economicã sau dețin certificatul pentru situații de urgențã. În 27.11 Consiliul Local a aprobat această hotărâre. În 10.12 Hotărârea nu e publicată pe site-ul Primăriei. Sper că măcar a plecat spre Prefectură la controlul de legalitate. Termenul pentru depunerea cererilor este: 21 decembrie – cu alte cuvinte mai sunt șase zile lucrătoare”, a scris Diaconu pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.