Formația Sur Austru lansează cel de-al doilea album în luna februarie a...

Formația Sur Austru lansează cel de-al doilea album în luna februarie a anului viitor, la casa de discuri italiană Avantgarde Music

1
DISTRIBUIȚI

Trupa Sur Austru, născută din cenușa celor de la Negură Bunget revine în atenția melomanilor cu o continuare firească a albumuli Meteahna Timpurilor (2019) cu un nou material discografic care poartă numele de Obârșie. Discul va apărea la casa de discuri italiană Avantgarde  Music în data de 12 februarie 2021 sub formă digitală, CD și vinil și cuprinde șapte piese. Artwork-ul acestui material sonor a fost realizat de Vocisconnesse Illustration.

Sur Austru este proiectul membrilor din ultima componență Negură Bunget și are la bază o tematica muzicală inspirată din natura și folclorul transilvănean.


Primul concert susținut în Timișoara de către trupa cu sediul în Arad a avut loc anul trecut  în cadrul Festivalului Road Patrol MC România. Albumul de debut Sur Austru, numit „Meteahna Timpurilor“, a apărut în data de 10 septembrie 2019 la  Avantgarde Music și a beneficiat și de un turneu de lansare. Acumulând inspirație și emoție din estetică naturii, din trecut și din străvechi ritualuri, Sur Austru propune o călătorie atemporală prin peisajele mistice ale Transilvaniei iar piesele lor stârnesc simțurile ascultătorului pe multiple dimensiuni, alternând riff-uri agresive, armonii mistice și instrumente arhaice. Formația a susținut în luna iunie a acestui an un concert simfonic la Ștrandul Neptun din Arad, sub bagheta dirijorului Dorin Frandeș.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.