Fotbalişti importanţi din ţară şi nu numai îşi oferă spre licitare tricourile...

Fotbalişti importanţi din ţară şi nu numai îşi oferă spre licitare tricourile pentru Matei Hromei

0
DISTRIBUIȚI
Lucas Ignea, cu tricoul tatălui pus spre licitaţie pentru Matei

Mai mulţi fotbalişti timişoreni şi nu numai au decis să-l ajute pe Matei Hromei la îndemnul lui Alin Ignea. Mijlocaşul lui ASU Politehnica şi-a provocat prietenii după ce a anunţat că va pune tricoul său de la meciul cu Rapid într-o nouă licitaţie pentru a-l sprijini pe băiatul lui Mihai Hromei. Răspunsurile nu au întârziat să apară. Mario Camora, Denis Haruţ şi Ionuţ Larie se numără printre cei care au pus „la bătaie” tricouri.

Matei (5 ani), fiul fostului fotbalist Mihai Hromei, are o afecţiune de ordin neurologic care necesită un tratament costisitor. Anul trecut s-a organizat la Şag un turneu caritabil intitulat „Împreună pentru Matei”, cu participarea mai multor formaţii din judeţ. Unii jucători au pus spre licitaţie şi atunci tricouri.


Anul acesta nu s-a putut organiza evenimentul sportiv, în schimb Alin Ignea a decis să-şi ajute amicul. Mijlocaşul a pus tricoul său de la meciul ASU Politehnica – Rapid într-o licitaţie pe pagina personală şi şi-a provocat prietenii din lumea fotbalului să procedeze la fel. Tricoul său violet cu numele pe spate a fost deja licitat o dată în urma licitaţiei de după meciul cu giuleştenii, are a avut ca rol strângerea de fonduri pentru organizaţia Salvaţi Copiii (filiala Timişoara). Câştigătorul, un apropiat şi sponsor al clubului, a decis să ofere tricoul înapoi familiei, mai precis lui Lucas Ignea (foto), fiul lui Alin şi junior la ASU Poli.

Alin şi Lucas au decis să scoată din nou la licitaţie tricoul pentru a-l ajuta pe Matei. “Am provocat la rândul meu mai mulţi jucători să pună şi ei tricouri la licitaţie. Au răspuns până acum, printre alţii, Mario Camora, Larie, Haruţ şi urmează Sorescu, Vlad Dragomir. La rândul ei aceştia provoacă alţi colegi”, a precizat Alin Ignea pentru site-ul Politehnicii. Au răspuns deja pozitiv la provocare şi alţi jucători, disponibil e şi tricoul lui Costel Pantilimon de la Nottingham Forest.

Cei care doresc să liciteze pentru tricoul lui Alin o pot face AICI, postând suma la secţiunea de comentarii. Acelaşi lucru este valabil şi pentru celelalte tricouri puse în licitaţie şi care pot fi găsite pe profilul său de Facebook. Pentru fiecare tricou licitaţia durează trei zile de la momentul postării. Câștigătorii vor trimite banii direct in contul lui Matei: RO71INGB0000999903860233 (Hromei Mihăiță).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.