Grav accident de circulație pe Autostrada Vestului. Un om a murit, doi...

Grav accident de circulație pe Autostrada Vestului. Un om a murit, doi răniți FOTO

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1846782081">

Un grav accident de circulație s-a produs în această dimineață, pe autostrada A1, în apropiere de Ilia, în județul Hunedoara. Conform centrului InfoTrafic din cadrul Poliției Române, accidentul s-a produs puțin după ora 7.00, cauza probabilă fiind faptul că un șofer a adormit la volan. În urma impactului dintre o autoutilitară și un autocamion, un bărbat a murit, iar doi au fost răniți, dintre care unul grav.

„Cele trei echipaje ale Secţiei de Pompieri Ilia, specializate în descarcerare, prim ajutor şi stingere, au găsit pe autostrada A1 la km 394, la locul impactului dintre o autoutilitară şi un autotren, două victime încarcerate. Cei doi bărbaţi se aflau captivi în cabina autoutilitarei care s-a izbit violent de remorca autotrenului. Concomitent cu operaţiunile de descarcerare s-au desfăşurat manevrele medicale. Din nefericire, şoferul autoutilitarei a suferit leziuni incompatibile cu viaţa, în timp ce pasagerul din autoutilitară a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat la UPU Deva în stare gravă. Pentru investigaţii medicale a fost dus la spital şi şoferul autotrenului. Circulaţia pe A1, pe sensul de mers Ilia – Deva, s-a desfășurat doar pe banda de urgență timp de aproximativ două ore, până la finalizarea operaţiunilor de cercetare la locul accidentului şi de îndepărtare de pe carosabil a mijloacelor de transport”, a transmis ISU Hunedoara.

Sursa foto: ISU Hunedoara

2 COMENTARII

  1. Prin tarile vestice ale UE, vezi mereu patrule ale poliției pe autostrăzi, (chiar și neinscriltionate) tocmai ptr a-i identifica pe cei ce incalca regulile ori șerpuiesc de pe o banda pe alta datorita neatenției ori oboselii.
    La noi nu exista echipaje de niciun fel. Apoi ne mirăm ca suntem campioni la morți pe șosele

  2. Nu boss.Campioni la morti pe sosele suntem din cauza VOASTRA! A celor care tipati ca din gura de sarpe cand va opreste Politia ,,ABUUUUZZZ<, ! Din cauza VOASTRA! Cei care ati inghitit prostiile lui Lazarus cu ,,ordinul de serviciu,, ,,Cascheta,, ,,legitimatia,, insigna,etc etc toate mizeriile pe care le faceti politistului cand va opreste! TOTI vreti sa se aplice cat mai ferm lege! Darnu cu voi! Cu ceilalti!
    Acum,e cum v-ati dorit: nu mai aveti ,,boschetari,, cu radarul. Aveti grupuri de fb care va anunta daca prin minune apare un radar,aveti statie CB, aveti aplicatii pe telefoane unde se posteaza in timp real orice control al Politiei.
    No,amu e cum vreti voi baieti. Amu nu-i bine asa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.