Incendiu de proporții lângă Timișoara. Mobilizarea pompierilor a evitat producerea unui dezastru

Incendiu de proporții lângă Timișoara. Mobilizarea pompierilor a evitat producerea unui dezastru

0
DISTRIBUIȚI

Pompierii militari au intrat în alertă, vineri seară, în jurul orei 22,25,  când în urma unui apel la 112 au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu care a izbucnit într-o anexă gospodărească, în Giroc.


La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de salvatori cu două autospeciale de stingere, o autoscară și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara.

Ajunși la locul incendiului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta cu ardere generalizată la întreaga anexă și la acoperișul mansardei casei de locuit, cu risc de propagare la o altă locuință apropiată.  Astfel, au fost solicitate în sprijin încă două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului 1 Timișoara.

Intervenția operativă a pompierilor a limitat extinderea incendiului la alte construcții și salvarea bunurilor.

În urma incendiului a ars anexa în care era depozitat material lemnos și aproximativ 80 mp din acoperișul mansardei. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

În urma cercetărilor la fața locului, pompierii au stabilit cauza probabilă de incendiu amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de mijloacele de încălzire.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.