Liceul Waldorf din Timișoara, modernizat cu fonduri europene

Liceul Waldorf din Timișoara, modernizat cu fonduri europene

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Dominic Fritz, Mariana Cotoi, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, și Sorin Maxim, directorul general al ADR Vest, au semnat astăzi contractul de finanțare pentru obiectivul „Construcție și dotare Liceu Waldorf”.

Lucrarea va fi finanțată pe fonduri europene prin „POR 2014-2020, Axa prioritară 10.


Îmbunătățirea infrastructurii educaționale”. Valoarea contractului este de 13,6 milioane de lei, iar banii vin de la Fondul European de Dezvoltare Regională (85%), bugetul național (13%) și bugetul local (2%).

Cu acești bani, se va construi un corp nou de clădire în care să se desfăşoare în condiţii optime procesul de învăţământ aferent ciclului primar şi gimnazial. Locația viitoarei construcții este str. Uranus nr. 14.

La Liceul Waldorf învață 446 de elevi, iar proiectul își propune creşterea calităţii şi atractivităţii actului educaţional desfăşurat în cadrul unităţii de învăţământ prin achiziţia de echipamente IT, materiale didactice moderne şi materiale specifice pentru documentare, pentru creşterea accesului la informaţie şi crearea bazelor pentru utilizarea noilor tehnologii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.