Liderul interlop Lucian Boncu și alți șase inculpați scapă de arestul la...

Liderul interlop Lucian Boncu și alți șase inculpați scapă de arestul la domiciliu în dosarul traficului de cocaină

13
DISTRIBUIȚI

Decizie surpriză a Tribunalului Timiș în dosarul de trafic de cocaină al grupării conduse de liderul interlop Lucian Boncu – a fost respinsă cererea DIICOT de prelungire a arestului la domiciliu pentru cei șapte inculpați care aveau această măsură preventivă.


Asta în condițiile în care Lucian Boncu și Paul Ștefan au fost de acord să rămână în arest la domiciliu. În acest dosar, Boncu a fost rearestat după ce a fost, inițial, schimbat arestul preventiv în arest domiciliu după ce a încălcat condițiile impuse, luând legătura cu Deian Miloșev.

Instanța a decis ca Lucian Boncu, Paul Ștefan, Marius Oltean, Alin Cionca, Deian Miloșev, Stelain Bona și Remus Banciu să fie lăsați în libertate sub control judiciar. Hotărârea vine în condițiile în care dosarul traficului de cocaină se apropie de sfârșit. Decizia instanței nu este definitivă putând fi contestată la Curtea de Apel Timișoara.

13 COMENTARII

  1. si oameni cinstiti primesc amenzi pentru ca nu poarta masca corespunzator sau nu au declaratie scrisa corect serios ??? cine sant acesti interlopi de fapt ? toata lumea ai iubeste adica justitia

    • Razboi pe naiba . Astia te impusca in cap cu politia langa tine iar judecatorul dupa o noapte in droguri si prostituate iti da sentinta ca ai cazut cu capul in glont… grup ul asta infractional are legaturi adanci cu securitatea si mai marii corupti si criminali ai romaniei. I-au eliberat ca au nevoie de ei sa isi continue treaba, sa terorizeze, sa dea in cap si sa isi spulbere rivalii politici cei ce conduc tara asta . PNL si PSD .

  2. oameni buni scuze dar…..din 12 comentarii 11 nu au inteles nimic….foarte bine ca nu mai sunt pe arest la domiciliu pentru ca se scade din pedeapsa….asa ca acum daca sunt condamnati o sa faca puscarie mai multa

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.