Liderul PNL Timiș despre comunele cu primari liberali în care alegerile parlamentare...

Liderul PNL Timiș despre comunele cu primari liberali în care alegerile parlamentare au fost câștigate de AUR: „Oamenii noștri nu au fost prea energici”

0
DISTRIBUIȚI

Președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, a declarat, vineri, că speră ca până la sfârșitul anului să se încheie negocierile cu USR PLUS, iar pozițiile de conducere din administrația publică locală să fie completate.

„Am discutat și discutăm în continuare, avem contacte cu cei de la USR PLUS și facem eforturi să trecem peste acele probleme care mai sunt încă în discuție la nivel local în interiorul județului, astfel încât să ne atingem obiectivul ca până la sfârșitul anului să încheiem aceste negocieri și să avem majoritățile constituite în jurul celor două poluri. Și la fel, peste tot în județ să facem alianță între cele două formațiuni politice și să ne asumăm că suntem aliați nu doar la Timișoara și la Consiliul Județean, ci și peste tot în județ, iar oamenii noștri, reprezentanții noștri, colaborează în interesul cetățenilor peste tot și nu fac alianțe de conjunctură cu alte formațiuni politice”, a precizat, astăzi, liderul liberal Alin Nica.

Întrebat cum explică situația apărută în comunele Darova și Lenauheim, unde PNL are primari, dar AUR a câștigat alegerile parlamentare de duminică, Nica a răspuns că rezultatele obținute de AUR au fost o surpriză și pentru el și echipa sa, ca pentru toată lumea.

„Nu știu de unde au apărut cei de la AUR.


Dacă vă uitați pe rezultate, în toată partea de vest a județului și în cea de nord, AUR a obținut peste 20% în foarte multe localități. Sunt localități unde au obținut chiar 27% și chiar au câștigat alegerile, chiar în două localități unde noi avem primari. Îmi explic această situație fie prin faptul că oamenii noștri nu au fost prea energici în a face campanie, fie prin faptul că oamenii de la AUR au avut o echipă care s-a bătut pentru fiecare vot și au reușit să câștige. E simplu și e normal. Însă trebuie avut în vedere faptul că AUR a reușit să capaciteze oameni care altfel nu ar fi venit la vot. Este un lucru pe care eu vreau să-l menționez în sens favorabil față de cei care au ieșit și și-au exprimat votul. Dreptul la vot trebuie exprimat, de aceea eu îi felicit pe toți cei care au ieșit la vot, indiferent de partidul cu care au votat”, a transmis Alin Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.