Medicul primar dermatolog Nadița Popovici despre trendul anului 2020: naturalul

Medicul primar dermatolog Nadița Popovici despre trendul anului 2020: naturalul

0
DISTRIBUIȚI

Medicul primar dermatolog Nadița Popovici a declarat miercuri seara că, din cauza pandemiei, a pierdut cam 50% din clienți. Chiar dacă la clinica sa costurile au crescut pentru că s-au luat măsuri serioase anti-coronavirus, prețurile au rămas la fel.

„Nu mai putem vedea același număr de pacienți ca înainte, trebuie să dezinfectăm sălile, după doi, trei pacienți trebuie să punem lampa cu ultraviolete, dezinfectăm, urmăm regulile în vigoare date de DSP. Ca protecție în plus pentru că pacientul nu poartă mască, ne luăm ochelari și vizieră pe lângă mască”, a declarat medicul primar dermatolog Nadița Popovici la emisiunea Pressalert LIVE de miercuri seara.

În topul procedurilor folosite de timișorence și chiar de domni se află botoxul și acidul hialuronic, dar și altele revoluționare precum terapia vampir și mezoterapia.


Uneori, pacientele sau doctorii la care merg exagerează cu injectarea și efectul nu este cel dorit, ajungându-se la așa-numitul „bot de rață”.

„Eu le spun tot timpul pacientelor dacă e prea mult ceea ce îmi cer. Am avut paciente care s-au supărat, nu au mai venit, ba chiar ostentativ au pozat pe Facebook că s-au dus în altă parte după ce eu am refuzat să le pun două fiole sau două fiole și jumătate de acid hialuronic. Pacienta cere, sunt mulși influenceri care promovează pe grupuri, nu orice se potrivește la fiecare ține de anatomie, de forma feței. Sunt anumite coduri la nivel facial și eu țin foarte mult de ele. Eu sunt adepta naturalului, less is more. Acesta este trendul anului 2020: naturalul, cât mai aproape de natural”, a fost de părere medicul.

Terapia vampir sau terapia cu plasmă este, de asemenea, solicitată destul de des.

„Se ia sânge venos, care se centrifughează, se aruncă celulele albe și roșii și rămâne plasma noastră bogată în trombocite, pe care eu o îmbunătățesc cu aminoacizi, cu acid hialuronic și o reinjectez. Se poate injecta pe față, pe gât, la nivelul mâinilor, oriunde avem nevoie de hidratare, atât vara cât și iarna”, a precizat medicul primar dermatolog Nadița Popovici.

În ceea ce privește scoaterea tatuajelor, Nadița Popovici spune că încă există cereri, dar nu mai folosește laserul, ci altă tehnică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.