Mitropolia Banatului a donat peste șapte tone de alimente spitalelor de psihiatrie...

Mitropolia Banatului a donat peste șapte tone de alimente spitalelor de psihiatrie din Gătaia și Jebel

2
DISTRIBUIȚI

 

În această perioadă de pandemie, cu câteva zile înainte de Crăciun, Părintele Mitropolit Ioan se implică în multe acțiuni de ajutorare, în special a spitalelor din județul Timiș.

În acest sens, de curând au fost donate peste 7,2 tone de alimente și legume spitalelor de psihiatrie din Gătaia și Jebel.

Prin această acțiune, Părintele Mitropolit împreună cu sectorul social, sprijină efortul cadrelor medicale și al personalului auxiliar în actul medical pentru pacienții internați în spitalele amintite.

„Biserica a tratat întotdeauna activitatea medicală cu mult respect, întrucât la baza ei stă slujirea de iubire îndreptată spre alinarea și ameliorarea suferințelor omenești.


Vindecarea, restaurarea naturii omenești deformate de boală se prezintă ca împlinire a planului lui Dumnezeu pentru om. În acest sens și activitatea socială a Arhiepiscopiei Timișoarei prin acțiunile pe care le întreprinde împlinește această menire a ei. Părintele Mitropolit Ioan, cu rugăciune în suflet, încearcă să ofere ajutor material, financiar dar și spiritual celor aflați în nevoi și astfel contribuie la susținerea eforturilor autorităților în lupta cu această maladie de coronavirus”, au transmis reprezentanții Mitropoliei Banatului.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.