Morții Timișoarei, reclamă politică de AUR pentru George Simion. Reacția revoluționarilor: ”Ai...

Morții Timișoarei, reclamă politică de AUR pentru George Simion. Reacția revoluționarilor: ”Ai pus criminali de la revoluție pe liste, gunoiule””

5
DISTRIBUIȚI

George Simion și simpatizanții AUR au transformat ziua de 16 decembrie, la Timișoara, în una de reclamă politică. După ce autocarul supraetajat, folosit în campania electorală, a fost parcat în apropierea centrului, liderul AUR s-a întâlnit cu simpatizanții săi în fața Operei. Nici urmă de distanțare, iar unii dintre fani aveau masca sub bărbie.

Când Simion a început să vorbească despre ”revoluționarii autentici”, un grup din care făcea parte și Corneliu Vaida, primul purtător de cuvânt al revoluționarilor timișoreni, și Vasile Popovici a început să vocifereze. „Gunoiule, mincinosule, manipulatorule! Nenorocitule!”, „Pentru ce am luptat în Revoluția asta? Rușine să vă fie, tâlharilor!”, ”Ai pus criminali de la revoluție pe liste, gunoiule” au strigat revoluționarii. Imediat jandarmii au făcut zid între contestatari și simpatizanții AUR care au început să scandeze de zor numele partidului.


Un președinte de filială AUR, după cum s-a recomandat, a început să răcnească către Vaida ”pentru ce am primit gloanțe la revoluție, tâlharilor?”.

După ce s-a lăudat cu ”oamenii de AUR care ne-au trimis în Parlament”, George Simion a plecat împreună cu cei peste 100 de susținători spre Catedrala Mitropolitană, fiind înconjurat de fani care făceau live-uri pe Facebook sau filmau. În fața Catedralei, disputa a continuat, revoluționarii opunându-se ca Simion să aprindă lumânări pe trepte. După încă un discurs, Simion și susținătorii au făcut cale întoarsă.

Cu mască având propria-i figură imprimată, Simion a susținut despre cei care l-au contestat că ”nu putem întotdeauna să comentăm ce fac uscăturile. Trebuie să avem grijă de păduri, ori pădurea e tăiată în acești ani. Eu am venit întotdeauna la Ioan Savu, la domnul Ioan Bânciu, la revoluționarii adevărați”. Pe drumul de întoarcere de la Catedrală spre Operă, Simion le-a transmis fanilor ”să nu vă lăsați intimidați. Ați votat cât au vrut să vă oprească să nu votați. Voi ați fost la vot în ciuda televiziunilor, în ciuda sondajelor, în ciuda minciunilor. Doar prima bătălie am câștigat-o, trebuie să câștigăm și războiul”. Proaspătul deputat AUR de Timiș, le-a spus susținătorilor că ”am promis în campania că vom face dreptate pentru România și asta va deveni realitate. Un gând pios și gânduri bune și  înalte pentru toți eroii care ne-au adus în stadiul în care suntem astăzi să putem să avem libertatea cuvântului, să ne mișcăm liber, să gândim liber. Vremea cuvintelor trebuie să se încheie și să trecem la fapte”. După încă vreo cinci minute de discursuri, acțiunea a fost declarată, oficial, închisă.

 

 

5 COMENTARII

  1. Individul ăsta, cu toată șleahta lui de impostori, întinează tot ce atinge !!! Pentru asta au venit și la Timișoara deși știau și li s-a repetat că nu sunt bineveniți !!! Ce caracter poți să ai ca, atunci când ți se spune că nu ești binevenit în vizită, tu totuși să te duci cu de-a sila ! Am mai spus-o și o spun de câțiva ani: acest individ este doar un provocator abject, o unealtă în mâinile cuiva care dorește doar scandal și destabilizare și asta face, împreună cu toată adunătura lui de impostori și ticăloiși !!! A început cu Basarabia, apoi Valea Uzului iar acum…….„Felicitări” celor cu minți puține și odihnite sau, și mai rău, ticăloși trădători de neam și țară, care i-au legitimat în Parlamentul României !!! Proști sau Ticăloși ???!!!

  2. Tuaaaamneee dar mare mai este Maria sa Prostia la „revolutionarii” securisti Timisoareni!!

    Chiar nu va este rusine sa batjocoriti membrii singurului partid de patrioti?

    Te pomenesti ca mortii de la Timisoara nu si-au dat viatile pemtru patria lor, ci si-au sacrificat pentru Globalismul securist!

    Chiar nu va este rusine sa batjocoriti sacrificiul timisorenilor ?
    Chiar nu va e rusine sa fiti atat de porcafori?

  3. Tuaaaamneee dar mare mai este Maria sa Prostia la „revolutionarii” securisti ai Timisoarei!!
    Chiar nu va este rusine sa batjocoriti membrii singurului partid de patrioti?
    Te pomenesti ca mortii de la Timisoara nu si-au dat viatile pemtru patria lor, ci si-au sacrificat ca prostii pentru Globalismul securist_
    Chiar nu va este rusine sa batjocoriti sacrificiul timisorenilor ?
    Chiar nu va e rusine sa fiti atat de porcafori?

  4. Marinelooo! Nu pot citi mass-media locală din cauza zgomotului de fond pe care-l produci. Pe când bariere la intrarea-n oraș? Și vize de intrare de la Societatea Timișoara? Mă rog, poate de la USR (politic). Voi chiar c-ați înnebunit! Prin ce găuri de șobolani v-ați ascuns când se vindea țara?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.