Nicolae Robu cere demisia lui Alin Nica: „Personaj dovedit total lipsit de...

Nicolae Robu cere demisia lui Alin Nica: „Personaj dovedit total lipsit de caracter și de competență managerială, care în doar o lună a făcut praf organizația”

6
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-858664842">

alin nica robuFostul primar Nicolae Robu tună și fulgeră după anunțarea rezultatelor la alegerile parlamentare de duminică și cere demisia lui Alin Nica de la a președinția filialei liberale.

Acesta a scris pe Facebook că „în doar o lună și o săptămână, PNL Timiș condus de Alin Nica a scăzut cu 10.5% față de PNL Timiș condus de Nicolae Robu.

Fostul primar a prezentat, pe pagina sa de pe rețeaua de socializare, o situație comparativă la nivelul județului Timiș:

♦️ PNL Timiș, 27.09.2020, cu Nicolae Robu președinte: 35.5%

♦️ PNL Timiș, 06.12.2020, cu Alin Nica președinte: 25.0%

Robu atrage atenția că scorul filialei este sub media PNL pe țară.

„Alin Nica, personaj dovedit total lipsit de caracter și de competență managerială, care în doar o lună a făcut praf organizația, creând tensiuni interne fără precedent, aducând în birourile județean și municipal oameni care n-au muncit niciodată pentru PNL, ci doar au profitat de PNL, oameni care în precampania și campania pentru locale, în înțelegere cu el, în timp ce eu îi făceam lui promovare (!!!), au postat pe paginile lor Facebook mesaje de genul «Votați Dominic Fritz și Alin Nica», și chiar «Votați USR+PLUS», trebuie să plece din fruntea filialei! Miile de membri PNL Timiș dovediți loiali partidului, care au muncit ani și ani pentru PNL, ca și frumoasa componentă tânără a filialei și zecile de mii de simpatizanți merită cu totul și cu totul altceva”, a precizat Nicolae Robu.

Fostul primar a mai transmis că există în PNL Timiș tineri deja cu suficientă experiență managerială, tineri a căror valoare este deja confirmată, nu doar autoproclamată, tineri curați, nu cu averi fabuloase făcute exercitând doar funcții publice sau cu alte păcate în cârcă și oricând ar putea să facă trei nominalizări!-, tineri capabili să aducă în organizație armonie și încrederea cetățenilor! Robu este de părere că astfel de tineri trebuie să conducă filiala!

„În 2016, PNL în opoziție națională fiind, iar în plan local cu sensibil mai puțini primari și fără președinția Consiliului Județean, rezultatele au fost, chiar dacă nemulțumitoare, mai bune ca acum și, oricum, peste media PNL pe țară! Iar eu, mi-am dat demisia de onoare, cum am făcut și după alegerile locale din 2020, când PNL Timiș a obținut, per ansamblu,  cel mai bun scor al său dintotdeauna!”, a mai punctat Robu.

6 COMENTARII

  1. Robu greseste ! La locale AUR nu a avut candidati asa ca oamenii au votat PNL pentru ca aveau notorietate. Acum s-au reorientat spre ceva mai interesant si de viitor.

  2. Cat tupeu la nenea Robu ! Listele erau gacute de el si nu se putea schimba…E adevarar ca Nica nu a avit curaj sa infrunte pe Orban…si ai primit ceea ce era de asyeptat cuadam Gorghiu din Tecuci si pocaitu ci ante, Ben Oni din Lupeni…
    .

  3. Robule mic si pizmas, asta e rezultatul tau si era previzibil. Tu vorbesti de caracter si competenta manageriala, dupa ce ai lasat un oras in faliment. Cat tupeu sa ai?!

  4. demagogiile lui Robu care arata mizeria din politica. Acum cateva luni il promova pe Alin Nica iar acum il denigreaza. Cand ati fost sincer domnule Nicolae Robu, atunci sau acum? Si indiferent de raspuns ce caracter denota un astfel de comportament?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.